Średni gabinet
Kupiłam na gruperze mezoterapie.Po przyjściu do gabinetu wszystko wyglądało nieżle, kiedy jednak dotarłam do miejsca wykonywania zabiegu totalnie się rozczarowałam. Bo o ile wystrój naprawdę bardzo przyjemny, tak za chwilę obok mnie połozyła się inna Pani na zabieg!!!Oddzielone byłyśmy tylko parwanem, a i tak wszystko było widać i słychać oczywiście, zatem o odprężeniu i zrelaksowaniu się nie było mowy! Według mnie jest to po prostu niedpouszczalne i potwierdza to tylko to,że gabinet idzie na ilość a nie na jakośc usług. Parawan zdecydowanie powinien zostać zlikwidowany i powinien być jeden duży gabinet.Nie wiem czemu nikt z właścicieli o tym nie pomyslał, ale jest to naprawdę mało profesjonalne, zupełnie nie wzbudza poczucia bezpieczeństwa u klientki, która przeciez oczekuje od kosmetyczki zrozumienia, a od samej wizyty po prostu zrelaksowania się, a nie słuchania o problemach kosmetycznych innych kobiet.Nie wpsominając już oczywiście o ubieraniu i rozbieraniu się w towarzystwie nieznajomej.
Poza tym personel chyba zupełnie nie dba o atmosferę w gabinecie. Drzwi były cały zcas otwarte więc nie tylko było słychac głośną muzyką z radia ale i dzwoniące do recepcji telefony.
Poza tym personel chyba zupełnie nie dba o atmosferę w gabinecie. Drzwi były cały zcas otwarte więc nie tylko było słychac głośną muzyką z radia ale i dzwoniące do recepcji telefony.