Sr*jące psy po osiedlu

Naprawdę nie wiem jakim zbydleceniem należy sie wykazać by pozwolić w****** się swojemu "pupilkowi" u kogoś w ogródku i pójść jakby nigdy nic.

Świnię sobie trzeba było kupić, chamie jeden, nie psa bo swój do swego ciągnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: sr*jące psy po osiedlu

cóż tym razem się stało i gdzie w Baninie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drogi imienniku, zamiast wylewać w taki sposób gorzkie żale na forum, miej odwagę i zwróć temu komuś uwagę prosto w oczy. Bardziej to poskutkuje aniżeli taki wpis. Liczę, że na Twoim osiedlu mieszkają kulturalni ludzie i zrozumieją Twoją prośbę.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

oczywiście racja, ale forma tego wpisu moim zdaniem nie do przyjęcia.
Zmodyfikowałabym znane powiedzenie: jak cię czytają tak sobie ciebie wyobrażają
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ten temat był już opisywany na forum i powiem Ci ,że chamy jeszcze minusuja.
Na ul Złotej wybudowano szare 4 rodzinne domy jedna pani notorycznie wyprowadza psa pod furtki naszych domów. Pies sika na samochody stojace za płotem , załatwia się gdzie chce a jak zwrócisz uwagę to odpowiada ,że nie widzi w tym nic złego. A przecież mając smycz w reku mozna odciągnąć psa i isc na nieurzytki. Powiedzielismy ,że naszego psa będziemy jej tez centralnie pod klatkę wyprowadzać. SZOK JAK Z CZWORAKÓW, niestety nawyki z blokowisk PRL-u czyli nie moje to wolno. Inni mieszkańcy tych domów jakoś potrafią odciągać swoje psy i szanować cudza pracę
Nastepnym razem fotki zrobię i porozwieszam w Baninie z dopiskiem BRUDAS Z PSEM NA SPACERZE.
Pies niby mały ale dlaczego ja mam po nim sprzątać ?
Czarny szkocki terier , niech wszyscy wiedzą.
Albo rekawce założyć, podnieść to co zostawił pies i rzucić włąścicielowi kundla, niech sobie zabiera.Tak zrobił jeden sąsiad.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Właśnie za rękę nie złapałem bo nie widziałem ani tej osoby ani psa.zauważyłem juz tylko rezultat spacerku po brzozowym zagajniku.

A uznalem ze napisze o tym bo moze świnia co ze swoim psem wychodzi cudze ogródki osrywać przeczyta i następnym razem zastanowi sie nim pies o*****ogrodek innego sąsiada.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widzę, że mam imiennika na Brzozowym :) Trzeba się na piwo umówić i razem ponarzekać ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sr*jące psy po osiedlu

Oczywiście lepie upomnieć osobiście, niż wylewać żale na forum, ale czy ten sr*jący psem brudas musi być za każdym razem op..lany, żeby poszanował czyjąś własność?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

jasne macie rację ale.........
Jak zwrócisz uwagę takim to Ci taka wiązankę odpala ,że granat wysiada.
Brak kultury i poszanowania cudzej własności.
Smutne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To najlepiej się na internecie żalić? Zwróć uwagę kilka razy jak wiesz kto a jak nie poskutkuje to pozbieraj kup z drogi i wywal pod drzwi, może poskutkuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

Taras z desek kompozytowych - (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

przedszkole (21 odpowiedzi)

Miszewo nowo otwarte przedszkole w Miszewie zaprasza chętnych na dni otwarte w środę od godz 14...