Starające się XXII

dziewczynki, zakładam Wam nowy wątek :-)
jako że od dawna Was obserwuję, to pozwalam sobie życzyć wszystkim szczęśliwego zaciążenia- tak niespodziewanego jak moje :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Starające się XXII

to niech założy ktoś kto przynosi szczęscie :)

no dokładnie dobry pomysl ;)

A tytuł nowego wątku proponuje "starające się XXII CZ. II" bo już faktycznie długo się przewija.

tak sobie dzis myslalam o Karolci naszej-Karolcia,jak ie zajmiesz firma to mysli bedziesz miala czym innym zajete...i bocian sam przyleci;)
Zreszta...taka sama nadzieje mam w stosunku do siebie i reszty:)
Dzialac,dzialac, nie tylko starajac sie - ale robic cos poza tym,zeby mysli, rece,serce, wszystko miec zajete w calym tego slowa znaczeniu...zeby ZMYLIC BOCIANY;)

Jutro nowy watek zakladamy

oj wspolczuje ;/

Straaaaasznie długi!!!
U nas w tym m-cu nici! Przylazła @ i do tego w dzień wyjazdu. A czeka nas mały maraton. Gdańsk-Kraków-Gdańsk-Raduń. Dwie noce w samochodzie. Padnę po drodze!

:):):)

hehe nacia taka opcja tez pasuje ;)

raczej tak mocno sie staramy i czasu przez to nie mamy :))

mój mąż poza granicami, więc u mnie ze staraniami narazie lipa

cos słabo sie staramy to spadłysmy hehe

dziewczyny witam was środowo, spadłysmy na 6 strone

no za dlugo sie ten watek ciągnie, pewnie bociany bladza przez ten pyl wulkaniczny.
Proponuje od 1.lipca nowy watek zalozyc, ktora pierwsza wejdzie

ja czekam do poniedziałku ale nadzieje to raczej marne

cholerka dziewczyny normalnie spadamyyy, naprawde nic się u nas nie dzieje??? kto sie starał, stara lub będzie już testować w najblizszym czasie?? przyznawać się bez bicia :) wątek się ciągnie i ciągnie

no właśnie chodzi o to że zaczęłam brać luteine tak jak powiedziała mi pani doktor czyli od 16 do 25 dnia cyklu 2 razy dziennie. przy cyklach 33 dniowych wychodzi na to że zaczełam za wcześnie. ostatnio darowałam sobie obserwownie i mierzenie temp bo tylko mnie to stresuje. w lipcu ide do niej ponownie i zobaczymy co mi powie. zapytam sie jej czy oby napewno dobrze mi zaleciła.

anioł, dzieci się biorą właśnie z przyjemności ;) a tak serio to najważniejsze jest nie brać luteiny przed owulacją, żeby nie zaburzać cyklu. jesli zaczełaś po wg monitoringu albo chociaż wyższych temp to nic straconego.
dziewczyny wiosna nie była dla (akurat) nas łaskawa, może lato i sezon urlopowy będzie :) 3mam kciuki!!

ile kobiet tyle różnych przypadków, człowiek faszeruje sie roznymi lekami tylko po to aby było dobrze a i tak nie zawsze działa. no a mnie nie pozostaje chyba nic innego jak czekać. na testowanie u mnie za szybko, pewnie jeszcze nic by nie pokazalo. a poza tym to w tym miesiacu nie było konkretnych staran, tylko tak dla przyjemności i pewnie nawet nie w te wlasciwe dni.

ja mam dostać za 3 dni a ani plamień nie ma, co sie nie zdarza u mnie, ani nic. Wszystko się poprzesuwało od tych stresów.... nie licze na nic oczywiście... tylko jak mi się przesuneło to kurka wodna będę miałą przez cały urop @ no świetnie po prostu... a chcieliśmy zacząć staranka....a tak za przeproszeniem dupa blada.Trzymam więc kciuki za Was dziewczynki! Dajcie czadu ;-)

ja po luteinie tez czekałam dostałam po tygodniu ale jak sie okazało to nie była @ tylko saamoistne poronienie..... Nie chce Cię straszyć nawet nie wiedziałam ze w ciązy jestem i czekałam cierpliwie na @ a testy nic nie wykazały ;((

Inne tematy z forum

Zielone Błonia (3 odpowiedzi)

Osiedle graniczyło będzie z parkiem Błonia Janowskie. Dzięki pobliskim terenom zielonym i placom...

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...

Vela Park Rumia Loker (20 odpowiedzi)

Czy zakupił ktoś z Was tam mieszkanie?