Starające się XXII

dziewczynki, zakładam Wam nowy wątek :-)
jako że od dawna Was obserwuję, to pozwalam sobie życzyć wszystkim szczęśliwego zaciążenia- tak niespodziewanego jak moje :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Starające się XXII

ja w tym cyklu zaczelam brac luteine od 16 do 25 dnia cyklu czy jakos tak. moze to przez to hmm... ciężko powiedzieć. dzisiaj robiłam tsh i prl z obciążeniem. zobaczymy jakie będa wyniki.

aniol - to mamy tak samo, 33-34 dniowe cykle, 20,21 dzien owulacji a ja juz na 25 dnoi u dalej cisza, a robie wszystkie hormony w tym cyklu i oczywiscie nic. do tego jajniki mnie boja od paru dni a testy owulacyjne i temp - negatywne

ja już odpuszczam ....koniec z mierzeniem tempki, obserwacjami itd...bede brała tabl, piła zioła .... koniec z mysleniem o tym!!!!!
zaczynam diete i skupie sie na sobie ;)

u mnie tez z cyklem cos nie tak chyba jest, przy dlugosci 33 dni a dzisiaj juz 22 jeszcze owu nie bylo, przynajmniej nic na to nie wskazuje. mąż wczoraj wyjechał do pracy więc ten cykl i następny przepadnie.

a mi się coś poprzestawiało znowu, ale tym razem to chyba stresss. W środę mam obrone mgr i latam jak poparzona, drukuje, poprawiam, księgi wypożyczam, nękam promotora i już tysiąc razy zdążyłam się nie obronić we śnie... Szlag mnie trafia powoli i chyba zawału dostane do śr, tym bardziej ze wczoraj dopiero prace drukowałam i wszystko na wariackich papierach... Trzymajcie kciuki za mnie w te srode bo umre chyba ze stresuuuu a jeszcze w komisji mam mózg makroekonomiczny znany w całym woj.pom. i slynna jest z tego że zadaje mnóstwo szczegółowych pytań.... boooożesz...padne na zawał

a mi sie dzis chce plakac ze zlosci na moj organizm, gdyby byl normalny i cykle 28dniowe to bym wlasciwie mogla dzis robic test ciazowy, a ja nawet owulacji jeszcze nie mialam.

u mnie @ ;(

ja też ostatnio widziałam mamusie paląca przy noworodku razem ze swoją ciężarną koleżanką... pomyślałam sobie wtedy, że skoro nie mogą zrobić tak małego wyrzeczenia dla swojego dziecka to znaczy, że nie są gotowe na macierzyństwo...

wiem, wczoraj przechodzilam kolo kobiety z wielkim brzuchem i papierosem w ustach i szczerze mialam ochote jej przywalic.

Nie chce rozpętywać kolejnej dyskusji bo iliony takich już były tu na forum. Ale ta się kurna wyluzowała : http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100620/REPORTAZ/411744201 jak czytam takie historie to mi sie k!@#$ nóż w kieszeni otwiera.

u mnie tez sie wszystko pomieszalo a wlasnie w tym cyklu robie wszystkie hormony ale coz takie zycie

no nie wyglupiajcie się BOCIANKI
ten wątek się cos za dlugo ciągnie, chyba te deszczowe dni zaburzaja droge do wlasciwego domu

U mnie w pierwszym cyklu po laparoskopii się nie udało :((( Ale mam nadzieję, że w drugim będzie dzidzia :)))

u mnie-tak jak sie spodziewalam-negatywnie

andzia przykro mi...

a ja dziś byłam z ekipą na rolkach w Sopocie-odstresować się. Powinnam dziś dostać @... Czekam
:)

a ja mam jakies dziwne plamienia-2 tyg temu mialam i teraz przez 3 dni. Zamierzam jutro zatestowac bo cos mi to dziwnie wyglada-choc wg mnie bedzie negatywnie, ale tak na wszelki wypadek. Jak na zlosc w tym cyklu zrobilam sobie przerwe w mierzeniu i temoki...i teraz jestem zla na siebie. Tempka wczorajsza i dzisiejsza nic mi jeszcze nei mowi-mimo,ze jest zupelniei inna-dlatego ten test.

Szkoda że nie wyszło, ale skoro nie ma jeszcze @.... ?
Liczyłam w tym wątku na Was, dziewczyny po IUI, coś te boćki felerne na początku lata. Ale będzie tylko lepiej no nie? Andzia, mąż ma dobre podejście, tak trzymajcie, a w między czasie nie zapomnijcie się starać ;)
Skończcie dziewczyny ten wątek. Nie cierpie "dwójek", to oje pechowe liczby :)

no niestety, tak jak myślałam, IUI się nie udało. Jedna kreska, @ narazie brak..znowu się przesunie...

W sumie nie nastawiałam się na pozytywny wynik więc po raz pierwszy po zobaczeniu tylko jednej kreski nie rozryczałam się.

A mąż planuje już kolejne podejście do IUI :) teraz czekam na @

ale zleciałyśmy przy weekendzie :) Andzia, czy miałaś dziś testować? jakieś wieści? :)
Asiiek jak temp nadal w górze to nic straconego, mi test wyszedł po 4 dniach z bladą kreską.
A ja jestem chyba chora, dostałam @ 1szą po 34 dniach po poronieniu i pierwszy raz sie cieszę, wręcz zacieram już ręce, że wraca normalność dnia codziennego :)
witam nową Starającą się (z całych sił) ! :)

Inne tematy z forum

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...

Locus (8 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...