Starające się XXII

dziewczynki, zakładam Wam nowy wątek :-)
jako że od dawna Was obserwuję, to pozwalam sobie życzyć wszystkim szczęśliwego zaciążenia- tak niespodziewanego jak moje :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Starające się XXII

Karolinka - bardzo mi przykro, że się nie udało. Dr Czech móił mi, że statystycznie rzecz biorąc tylko 1 na 3 owu jest prawidłowa. Dlatego tez zalecają 3-krotne podjście. Pewnie właśnie nie trafiliście na tą prawidłową. Trzymam dalej kciuki.

dziękuję dziewczyny wam bardzo za tyle ciepłych słów; oczywiście się nie poddamy, wczoraj zadzwonił mój mąż mnie pocieszyć, oczywiście ustaliliśmy, że kolejna próba IUI w sierpniu, tylko tym razem porobię aktualne badania bo być może hormony się rozregulowały i dlatego się nie powiodło, a w sumie miałam np. prolaktynę robioną 3 lata temu więc... teraz dwa cykle odpocznę, być może będzie tak że ten lipcowy akurat wypadnie nam w Turcji - choć małe szanse :)

Młoda żonko moje gratulacje!Życzę spokojnych 9 miesięcy.Karolinka,przykro mi że się nie udało.Postaraj się odpocząć i nie tracić nadziei.Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki!

Gosiar - dzisiaj gin powiedziała mi, że w ogóle nie mam się tym martwić... ale za miesiąc kazała skontrolować szyjkę jeszcze raz.

Karolinka: jesteś silną babą i wiem, że się tak łatwo nie poddasz! Nie wiem dlaczego niektóre pary muszą tyle przejść, żeby doświadczyć uczucia rodzicielstwa a innym przychodzi to bez większego wysiłku..nie wiem czemu świat jest taki niesprawiedliwy.
Ale wierzę i z całego serduszka Ci życzę, żeby Ci się udało. Nie wiem czy będzie to za miesiąc czy pół roku...ale wiem, że uda Ci się-zobaczysz! Przytulam mocno

Ania81: oj oczywiście, że chodziło o Ciebie!! nie wiem skąd mi się ta Asia wzięła. WIęc zaciskam kciuki i życzę, pozytywnych myśli

Marchew: a czy lekarz proponował założenie pasa?

mloda_zonko, dziękuję, przepraszam - i już odpisałam :)

Karolinko przykro mi strasznie wyobrażam sobie, co czujesz. ściskam mocno - i jestem pewna, że to była tylko przygrywka do udanego podejścia. bądź dobrej myśli :*

Karolinko29, oj 3maj sie, a liczylam na ciebie bardzo, ale tj.Walerka napisala 95% zachodzi...

ja tylko informuje, ze u Jadwisi wszystko w prozadku tylko jest strasznie zapracowana i nie ma czasu :)

Karolinka dasz radę, na pewno się uda następnym razem.
Wierzę w Ciebie!
A nie wiecie co się dzieje z ja-dwisią?
napisałam jej maila kilka dni temu na jej prośbę i nie wiem czy wyjechała gdzieś czy jak?
pozdrawiam wszystkie staraczki, ja dziś odebrałam betę z wczoraj i wynik 29383 więc ładnie rośnie.
jeszcze poniedziałkowa wizyta u ginki i będzie trzeba zacząć się cieszyć, bo póki co to tak nieśmiało...

Karolinka trzymaj się! Następnym razem się uda!

oj walerka ale nas wszystkie pocieszyłas ;)

Trzymaj sie Karolina, jestes niesamowicie dzielna, nawet jezeli teraz tak nie uwazasz. ostatnio gdziesz przeczytalam ze 95% kobiet majacych problem z zajsciem w ciaze i leczacych sie zachodzi w ciaze i ma dzieci.

Gosiar - ja nie miałam łyżeczkowania... organizm oczyścił się sam...

Szkoda Karolinko, oby następnym razem...

Karolina wiem, ze teraz wszyscy będą Ci współczuc itd..a Tobie bedzie jeszcze trudniej..ale trzymaj sie kochana..musisz być silna!!

dziewczyny no niestety moja inseminacja nie powiodła się, dziś rano dostałam bardzo bolesną @, nie wiem co to były te wszystkie bóle i kłucia przez te 2 tyg. i to złe samopoczucie... ale jednak kobieca intuicja to potęga bo czułam od samego początku, że się nie uda

narazie się z wami żegnam bo ten i następny cykl mi przepadają, pewnie w sierpniu po urlopie znów podejdziemy do IUI; na zewnątrz oczywiście ok, ale w środku wszystko krzyczy i płacze, najgorsze te pocieszania przede mną bo się rozkleję totalnie (już mama rano "zlamała" moją twardą skorupę) wszystkim wam życzę powodzenia i trzymam kciuki za każdą z was, pewnie będę dalej was podczytywać :)

Gosiar: Chyba chodzilo o mnie:) Ja już po owu więc teraz podobnie jak u Asiiek okres oczekiwania na efekty:) Dziwne w tym cyklu jest to, że od 2 dni czuję kłucie w jajnikach, a dziś to już zaczęło boleć, wzięłam nospę może przejdzie... Jak zwykle cudów się nie spodziewam, wolę się miło zaskoczyć, niż gorzko rozczarować:) Co ma być to będzie..

no jak to nie ma chętnych. Ja tam cały czas liczę na Ciebie Karolina. Weekend tuż tuż :-DDDDDD (jak samopoczucie? dalej dziwne?)

Marchew-nie wiem czy to wynik łyżeczkowania ale po porodach również szyjka nigdy nie jest zamknięta tak jak przed. Nie denerwuj się. Przecież gdyby było bardzo źle to założyliby Ci pas prawda??? Poza tym maluszek jeszcze nie jest na tyle ciężki, żeby mocno napierał-także wyluzuj troszkę. Później owszem-może być to stresujące. Pewnie będziesz musiała leżeć plackiem. Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.

Ja muszę wytrwać jeszcze 3 dni- wizyta u gina. Czekam na nią jak na wyrocznię.

Asia81: a jak tam u Ciebie staranka idą>??? już po gorącym okresie?

przede mnąteraz najgorszy czas a mianowicie oczekiwanie hehe dopiero w przyszły week bede cos wiedziała

nie ma chętnych hi hi

ale żeśmy spadły.. coś tu cichutko.. nikt nie testuje?

Inne tematy z forum

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...

Locus (8 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...