Starające się XXII

dziewczynki, zakładam Wam nowy wątek :-)
jako że od dawna Was obserwuję, to pozwalam sobie życzyć wszystkim szczęśliwego zaciążenia- tak niespodziewanego jak moje :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Starające się XXII

gratulacje dla kolejnej nowej mamy:)))

życzę nam żeby ten wątek "umarł" śmiercią naturalną, tzn żeby nasze dwie kreski wyprzedziły zapotrzebowanie "staraczek" :)))

tak robiłam tsh mam 0,7 a ft4 cos ponad 14 ft3 tez robiłam ale nie pamiętam juz ile wynosiło, w każdym razie było w normie..

to wlasiwie internet i google wszystko zmienilo. Aniu a badalas tarczyce, wiem ze jestem nudna ale czesto przycyzna wysokiej prolaktyny jest niedoczynnosc tarczycy i uregulowanie tarczycy zbija prolaktyne, do tego to jeden z powodow poronien. jak nie robilas to zrob TSH i FT4, jakikolwiek dzien cyklu i chyba mozna jesc ale szczerze to nie pamietam

Dziś nie mam szansy zrobić, ale może jutro się uda.. gin zmieniłam zaraz po tym jak dostałam od niej skierowanie na łyżeczkowanie, wtedy widziałyśmy sie po raz ostatni..

jak masz czas zrob dzis. progesteron nie musi byc nadczo ani rano. robi sie 6-8 dzien wiec jeszcze ok. jutro pewnie tez, mozesz nie zlapac piku ale i tak powinnien byc powyzej 3pg. moze czas na zmiane ginekolog. ja bym chyba tak zrobila bo pewnie bym kompletnie starcila zaufanie do takiego lekarza.

to dziś wg temp i testu był 8 dzień po owu.. więc przegapiłam. Kurcze 1,5 roku starań a ja nadal nie wiem kiedy robić badania.. choć co ja się dziwie, moja była gin nic mi nie zlecała i nie mówiła.. dla niej nawet widocznie obumarła w 6tyg ciąża była ok i trzymała mnie w takim stanie do12 tyg.. Więcej się od Was uczę niz od lekarza.. i dzięki Wam też wiem o co gina teraz pytać..:) jeszcze tydzień i zobaczymy co wynikło z obniżania prl.. mam nadzieje, że intensywność tego tyg mi nie zaszkodzi:) a propos jedzie któraś na metallice do Wawki? :)

Ania - to o niczym nie swiadczy, niektore dziewczyny maja niska temp w ciazy tzn ponizej 37. jedyne co swiadczy to spadek i to ostry dopoki nie spadnie - jest nadzieja a ty jeszcze masz 8 dni. 36.7 na polowe fazy lutealnej to bardzo dobra temp. szczyt progesteronu jest jakies 6-8 dni po owulacji (wtedy sie testuje progesteron). jezeli chcesz zobaczyc czy byla owulacja zrob progesteron 7dmego dnia po owulacji (jezeli 28 dniowe cykle to 21 dzien a jak nie to sibie oblicz) progestron powyzej chyba 3pg/ml swiadczy o przebytej owulacji

no a ja myslalam,ze dzis to bedzie juz nowy wątek;)

eh wczoraj taki zakręt miałam.. dzis temp 36,7, wiec chyba marne szanse.. choć przed owulką zawsze mam 36,1.. jak się nie powiedzie tym razem to idę na monitoring..

hihi no i teraz wszystko jasne ;)

Rety do 16czerwca czekam.. :) kurcze zle to napisałam przepraszam :D

gosiar dalej podle się czuje :) ale dziś kupiłam test, jeszcze tylko 6 dni

Ania pisz i to szybko co i jak ;)

Aniu i jak wyniki??? czekamy z niecierpliwością

Karolinka: jak dzisiaj samopoczucie?

Gratuluję zafosolkowanej i trzymam kciuki za resztę.

Ja zastanawiam się, czy nie zacząć brać CLO

młoda_żonka gratulacje i spokojnych 9 miesięcy:)

dziękuję wszystkim na gratulacje :-)
pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim staraczkom :-)

o to duze sie dzieje. mam nadzieje to bedzie wyjatkowo krotki watek i moja imienniczk go zamknie juz dzis:-).
ja dopiero poczatek cyklu wiec jeszcze dluga droga, jak nie lubie tych moich 34dniowych cykli, ale przynajmniej regularnie co przy moim pcos jest dobre.

no prosze ne bylo mnie przez kilka dni, a tyle znow się dzieje..
młodej zonce gratuluje i zycze pieknych i spokojnych juz 8 m-cy:)
Dziewczyny trzymm mocno kciuki za IUI musi być dobrze!
Gosiar - ja Cie doskonale rozumiem z Twoimi obawami, ale nie mierz juz temp, nie można podwyższać sobie poziomu stresu..
pozdrawiam Was wszystkie, ja czekam do 16 na wyniki starań.. postaram sie czekać bez zbytnich emocji i nakręcania się..

Karolinka- tak dostałam, dziś ide po niego na pocztę ;)))
Wielkie dzięki- zdążyłyśmy ;)

Inne tematy z forum

Locus (8 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...