Witam wszystkich. Czy ktoś korzystał z usług stomatologa dra T. Kołackiego (Gabinet mieści się w budynku Poczty przy ulicy Romanowskiego 24). Jakieś opinie? Jaka jest cena przeglądu?
Witam,
Z usług Pana Doktora korzystałam kilka lat temu, jeszcze w Medicodent w centrum. Bardzo dobry stomatolog, z pasją. Do tego przemiły człowiek. Polecam. Jeśli chodzi o ceny usług, to nie znam, w Medicodent nie było tanio, ale jakość usług b. wysoka. Zawsze można zadzwonić i zapytać:)
Jest to NAJLEPSZY dentysta u jakiego byłam, profesjonalista z WIELKA PASJA i powolaniem do zawodu.Ceny sa podobne jak w wiekszosci gabinetow w Gdyni.
Warto wejsc ,zapytac ,isc na jedna wizyte i zobaczyc czy nam odpowiada.
Ja i cala moja rodzina leczymy sie u doktora od 4 lat.Nigdy nie zdarzylo mi sie by wypadaly wypelnienia (sa ona slicznie zrobione nawet nie widac ze zab byl kiedykolwiek rozwiercany)
NAPRAWDE POLECAM
Ja byłem. Młoda pani stomatolog nastawiona na wyciąganie pieniędzy, obejrzała moje zęby i stwierdziła że kilka z nich nadaje się tylko do leczenia kanałowego. Sprawa oczywista namówiłem się tylko raz skasowała 1000 pln, serdecznie podziękowałem ,pozostałe zęby wyleczyłem gdzie indziej bez żadnych kanałówek. Lepiej było zgarnąć 1000 niż plombować za 200.
Leczy dobrze, jednak brak mu skromnosci i pokory, co daje sie odczuc podczas kontaktu. Traktowanie pacjenta jest rownie wazne, zwlaszcza biorac pod uwage odczucie stresu zwiazane z wizyta u stomatologa. Mloda Pani Doktor pracuje w gabinecie, ale to wlasciciel ustala cennik, ktorego nigdzie nie ma, pacjent=maszynka do pieniedzy
Zgadzam się w pełni z przedmówcą, brak pokory, wie lepiej niż pacjent czy boli czy nie.
Może i doświadczenie ma i sprzęt, ale traktowanie Klienta wiele pozostawia do życzenia - byłem raz i to był mój ostatni raz! Jeśli nie przeszkadza Ci traktowanie z góry i nie liczenie się z odczuciami pacjenta to można zaryzykować.
Nie zgadzam się z przedmówcami. Od lat leczę się u dr wraz z cała rodzina i wszyscy jesteśmy mega zadowoleni z fachowości i podejścia.
Doktor jest typem perfekcjonisty i mam do niego pełne zaufanie i chętnie go polecam znajomym, którzy szukają ratunku gdy ich stomatolog nie daje rady... i potrzeba specjalistycznego leczenia pod mikroskopem bądź implantów.
Zgadzam się. Jest fachowcem. Nie odbieram tego, ale uwierzył za bardzo w swoją gwiazdę. Trzeba się czuć od razu dobrze bez poprawek, bo inaczej jest niemiło. Niektore dyplomy na ścianie sa w kilku egzemplarzach cha cha cha.
Zgodnie z przedmówcami nie polecam. Byłam raz i ostatni raz. To nie jest profesjonalna klinika tylko zwykły gabinet.mylnie nazwany kliniką. Do tego Wprowadzanie w błąd i brak profesjonalizmu,a ceny wygórowane jak na pracę i podejście do pacjenta. Są w trojmiescie lepsze bardziej profesjonalne i prawdziwe kliniki.
Zdecydowanie polecam, do gabinetu dr Kołackiego trafiłam po wypadku na rowerze, okazało się że jedynka złamana z korzeniem. Perspektywa braku zęba przeraziła mnie ale na szczęście Pan doktor mnie uratował, na miejscu miałam zrobiona tomografię komputerową i zaplanowane leczenie – na drugi dzień miałam zrobiony zabieg wstawienia implantu. Po godzinie wyszłam z gotowym nowym zębem. Dzięki świetnie wyposażonemu gabinetowi w nowoczesny sprzęt- tomografia, mikroskop doktor robi doskonałą robotę, no a zapłacić trzeba to prawda ale ceny porównywalne są do innych gabinetów a przynajmniej materiały są z górnej półki. Na pewno nadal będę korzystała z usług tego gabinetu:)
Widać ze Kołacki wstawia tutaj sam chwalebne opisy bo:
1. wstawienie implantu po godzinie :)
2. Wyszłam z nowym zebem nastepnego dnia ? - a proces gojenia \? a koronka ? w nocy sam zrobil?
Gorąco nie polecam. Chciał mi na siłę wstawiać implanty ale jak się okazało nie miał doświadczenia. Tak się obraził że nie wybrałem jego oferty, że kiedy kolejny raz zgłosiłem się z silnym bólem zęba to nie chciał mi pomóc. Nieciekawa postać. Kłamca.
Można wiele powiedzieć o dr Kołackim, ale nie powiem nigdy na temat wykonywanej przez niego pracy złego słowa . Jestem jego byłą pracownicą , także widziałam jak wykonuje ,,plomby , wszczepia implanty itp . Pracowałam z różnymi lekarzami , ale żaden nie był tak dokładny a przy tym nie zachowywał takiej sterylności podczas zabiegu jak Pan Tomasz .
Pozdrawiam :)