Storczykowa 4

Czy jest ktoś, kto mieszka w tym bloku lub jego okolicy? Jak się mieszka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na ul. Storczykowa 4 jest sklep monopolowy Żabka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

No i? Żyć się przez tą Żabkę nie da czy co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

niektórzy klienci tego sklepu są "uciążliwi" w godzinach około ciszy nocnej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

A pomijając Żabkę jak się mieszka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkałem na storczykowej przez rok czasu...
Te budynki to tandeta... Są wybudowane z kiepskiej jakości materiałów... Wszystko słychać ...zimne...
Wiem że czasem sytuacja zmusza żeby kupić coś tańszego ale wolałbym poczekać, poszukać czegoś innego... Zaraz się posypią komentarze że to nie prawda... Ale to niestety prawda .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

ogólnie popieram wpis powyżej, wszystko słychać i budynek jest z kiepskiej jakości materiałów. Z tym zimnem to się nie zgodzę, zależy jak się grzeje :)

Dzięki, wezmę to pod uwagę. Cena nie jest szczególnie atrakcyjna.

4 to największa lipa, bo przy samej Głośno,trabia,staja po drugiej stronie zakazu. Żabka to lipa. Okolo4-5 piekarz podjeżdża na włączonym silniku z głośna muzyką. Pi 22 pod Żabka królują działkowcy często w szortach na głośnikach full Zenek Martyniuk. Ten Siwy że srebrnego szrota najgorszy jest
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jedyna prawda jaka jest to dobrze ze sie wyprowadziłeś chłopie !

ja bym w ogole omijal budownictwo tamtego okresu. moze rynek pierwotny ? tylko szkoda ze na karczemkach/kokoszkach taki maly wybor ofert...

Pod 4 to ostatnio sama patologia się wprowadziła... Na pierwszym piętrze typowa Karyna z Sebixem, potrafią całymi dniami puszczać tak głośno jak tylko można pseudo muzykę albo raczej nutę, bo tam jest tylko jedna nuta odgrywana w kółko... Poza tym jest jedna babka co ciągle się wydziera na swoje dzieciaki i jeszcze od niedawna wprowadziło się jakieś szemrane towarzystwo, co to na bakier z wodą jest i chodzą brudasy w starych uświnionych ciuchach i nie mówcie proszę, że bieda, bo na wizyty w monopolowym jakoś mają... Nie polecam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

pod czwórka jest jak jest nawet typowa rodzina Karyna z sebixem ale JA wiem ze ci d*pę ściska jak ich widzisz bo są szczęśliwa rodzina a ty jeste przygłupem piszącym na forum takie bzdury słyszałeś przemoc domowa i opisujesz ja na forum Storczykowej?! Wole byc nie domytą brudne mieć ciuchy niż takim globem jak ty.Ogolnie Polecam osiedle spokój i cisza w godzinach nocnych. Jak to opisuje pan/i ta patologie po prostu ta osoba pisząca nie ma wiedzy petagogiczn ej i opisuje patologie i ubliża moim sąsiada. Naucz sie dzień dobry odpowiadać pajacu !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Storczykowa 4

Ktoś tam mieszka ale czy ichnazwac ludźmi cieżko. Paru mieszka w tym bloku a co tak zainteresowany ? Mieszka sie jak w bloku każdym. co ja ci mam kracze opowiedzieć jakie jeszcze informacje o mieszkaniu ogółem pierw pozabijać po cichu wszystkich i udawać ze śpią a ty w końcu zakończyłeś swoją przygodę po wielkim mieście zwanym ~KarczemkowymRajem~
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Storczykowa 4

Storczykowa 14.
Wynajem budowa kiepska w mieszkaniu wychodzi grzyb i pleśń. Jesienno zimowa pora nie idzie dogrzac mieszkania warunki masakra. Rodzinka piętro wyżej wieczne awantury. Wszystko słychac.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

dobry stomatolog - kogo polecacie? (132 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

Osiedle Azaliowa - opinie i oceny (7 odpowiedzi)

Osiedla Azaliowa powstaje w odległości 300 m od ulicy Kartuskiej. Jest stąd blisko do...