Dawid - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonanego projektu kuchni. Polecam Panią Emilię.... Dawid Daria - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią Emilią. Od samego początku... Daria Urszula - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Długo szukałam projektanta, który wzbudzi moje... Urszula
Małgorzata - ocena (1) Z całego serca polecam współpracę z Panią Emilią! Poprowadziła mnie za rękę... Małgorzata Aleksandra - ocena (1) Szczerze polecam to studio projektowe. Projektantka rzetelna, pomocna, z... Aleksandra Tomek - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy. Świetnia nam zaprojektowała... Tomek Pawel - ocena (1) Emilia zaprojektowała nam przyszły dom. Pełen profesjonalizm, super podejście... Pawel Agata - ocena (1) Pani Emilia zaprojektowała mi trzy wnętrza (dwie łazienki oraz kuchnię),... Agata Katarzyna - ocena (1) Profesjonalne projekty wnętrz, doradztwo w zakresie rozwiązań, materiałów... Katarzyna Krzysztof z Gdyni - opinia (1) Przed kupnem mebli poradziłem się p. Emilii Włudzik jak rozplanować pokój... Krzysztof z Gdyni Hania - opinia (2) Z czystym sumieniem polecam współpracę z Panią Emilią. Jest ona niebywałą... Hania