Martyna K - ocena (1) Super szkolenie, cenna dawka wiedzy. Dużo wątpliwości rozwianych. Polecam... Martyna K Martyna - ocena (1) Ogrom wiedzy oraz pomocne położne. Dodatkowo możliwość skorzystania z... Martyna Ewelina - ocena (1) Bardzo polecam szkołę rodzenia,bardzo miłe położne oraz profesjonalna obsługa Ewelina
Monika - ocena (1) Praktyczna, aktualna wiedza, podana w przystępny sposób. Kurs idealny dla... Monika Karolina - ocena (1) Profesjonalna opieka i cenna dawka wiedzy dla przyszłych mam. Zajęcia są... Karolina Joanna - ocena (1) Szkole wybrałam w ciemno ale jestem póki co bardzo zadowolona. Dużo... Joanna Jagoda - ocena (1) Uczestniczyłam w webinarze o wyprawce do szpitala. Bardzo wartościowe... Jagoda Edyta - ocena (1) Polecam szkołę rodzenia super mama, genialne webinary i zajęcia stacjonarne. Edyta Anna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkoły rodzenia- supermama. Dziewczyny przekazują... Anna Kasia Ciesielska - ocena (1) Świetne przygotowanie prowadzących, webinary pozwalają na uporzadkowanie... Kasia Ciesielska Ola - ocena (1) Jestem już po kursie szkoły rodzenia Supermama. Uważam, że kurs był bardzo... Ola Paula - ocena (1) Webinar Szkoły Rodzenia Supermama to absolutnie 10/10! Duża dawka konkretnych... Paula Weronika - ocena (1) Brałam udział zarówno w szkole rodzenia stacjonarnie jak i w webinarach... Weronika Monika - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z mojej decyzji o uczestnictwie w tej szkole... Monika Jadwiga - ocena (1) Brałam udział w webinarze na temat wyprawki do szpitala - super dużo wiedzy,... Jadwiga Dominika Kościołek-Rudy - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę rodzenia oraz webinary :) Dominika Kościołek-Rudy Anna Witkowska - ocena (1) Super webinar, prosty, jasny i konkretny. Skład wyprawki do szpitala bez... Anna Witkowska Maja - ocena (1) Zapisałam się do szkoły rodzenia będąc całkowicie zielona w sprawach... Maja Sylwia - ocena (1) Bardzo polecam, zdecydowanie przygotowano mnie wraz z partnerem do nowej... Sylwia Aleksandra - ocena (1) Pełen profesjonalizm i świetnie przekazana wiedza. Dla Mam, zwłaszcza... Aleksandra