Kasia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona. Panie dosłownie dają instrukcje obsługi niemowlaka... Kasia Elwira - ocena (1) Kurs z wyprawki do szpitala przeprowadzony bardzo profesjonalnie. Elwira Zuzanna - ocena (1) Bardzo polecam, zajęcia bardzo merytoryczne , dobrze wyjaśniona teoria, a... Zuzanna
Agnieszka Zbrzeźniak - ocena (1) Bardzo polecam. Dużo przydatnych informacji, pełna opieka Agnieszka Zbrzeźniak Aleksandra - ocena (1) Super szkolenie dotyczące wyprawki - bardzo przydatne informacje, wiedza... Aleksandra Martyna - ocena (1) Wspaniala szkola rodzenia! Bardzo polecam Martyna Kaja - ocena (1) Super wyklady online, plus zajecia stacjonarne. Wyklady z praktykami, nowe... Kaja Karolina - ocena (1) Wszystko jasno przedstawione, polecam Karolina Ewelina - ocena (1) Wszystko super. Naprawdę polecam .korzystam już po raz drugi z ich usług ️️ Ewelina Magdalena - ocena (1) Sami specjaliści, ogromna dawka wiedzy, która nie tylko uspokaja ale jest... Magdalena Maria Ganba - ocena (1) Bardzo polecam! Maria Ganba Judyta - ocena (1) Bardzo konkretna, ułatwiająca przygotowanie się do porodu Judyta Karolina - ocena (1) Bez szkoły rodzenia Supermamą stres związany z porodem byłby ogromny. Kursy... Karolina Paulina Klusaczyk - ocena (1) Świetne webinary, wyczerpująca wiedza Paulina Klusaczyk Pola - ocena (1) Super dawka wiedzy, miłe prowadzące, polecam :) Pola Agnieszka - ocena (1) Wspaniała szkoła rodzenia, praktyczne informacje w pigułce. Agnieszka Wiktoria - ocena (1) Webinar bardzo ciekawy i wartościowy. Panie odpowiedziały na wszystkie nasze... Wiktoria Małgosia - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam tę szkołę - przyjazne położne, dużo przydatnej... Małgosia Maja - opinia (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem ilości wiedzy i umiejętności, które przekazała... Maja Kinga - opinia (2) Super, ogromna wiedza-polecam. Słuchałam z wielkim zaciekawieniem, Panie... Kinga