Szkoła rodzenia w Rumi?!

Dziewczyny orientujecie się może czy w Rumi jest jakaś szkoła rodzenia i jak jest to czy są jakieś opinie na jej temat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szkoła rodzenia w Rumi?!

Nikt nic nie słyszał? A może polecane jakaś szkole rodzenia, nie koniecznie już w Rumia szukam, choć to dziwne ze żadnej szkoły w Rumi nie ma.

Jest Szkoła Rodzenia w Rumi Cudowne Narodziny. Polecam
Zajęcia prowadzi położna pracująca w szpitalu w Wejherowie :)

Ja 4 mc temu skonczylam kurs w przychodni Biala Rzeka (za darmo) - zadzwon i zapytaj czy dla pacjentek z poza przychodni tez Cie przyjmą (albo zapisz sie tam - polecam dr Sieg)
Szkole Rodzenia prowadzi bardzo mila pani Iza - polozna ze szpitala z Pucka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Katia dziękuje, ale za dr. Siega podziekuje. Na samym początku mojej ciazy stwierdził ze jej nie widzi przy 7 tygodniu i mam iść do szpitala bo to na 100% ciaza pozamaciczna. Teraz to juz 19 tydzien i dzidzia się rozwija jak trzeba. Na drugi dzien byłam u innej lekarz, która od razu uwidocznila pecherzyk z zarodkiem i bijacym serduszkiem...

Ja slowa zlego nie moge powiedziec o doktorku - chyba ze na USG - faktycznie mogloby byc troszke lepsze ...

Powodzenia i duzo zdrowka dla Was! :)

Ania, odezwij sie do mnie na priva lub meila, Ja zapisalam sie do szkoly rodzenia w Rumi i zaczynam od 3 marca. Moze sie spotkamy.
makuszka79@wp.pl

Do której szkoły rodzenia?? Tez jestem zainteresowana.

i jak czy warto iść na ta szkołę rodzenia bezpłatną w Rumi, czy dają jakieś gratisy, czy są prezentacje jakiś przedstawicieli od wózków ?

Inne tematy z forum

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Locus (10 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

Wykończenie mieszkania - Rumia (28 odpowiedzi)

Czy ktoś z Państwa może polecić solidną firmę zajmującą się wykańczaniem mieszkań? Chodzi o...