fajna szkoła (1) Fajna szkoła bo nie trzeba do niej chodzić. To szkoła przychodzi a właściwie... Marysia K. Rewelacja! (1) Bardzo fajny pomysł z tym, że nie trzeba nigdzie jeździć, szczególnie... Monika F. Godne Polecenia (1) Profesjonalna szkoła ze wspaniałaymi lektorami, wygodnie bo lektor dojeżdża... Ahnieszka Rafałowicz
polecam (1) Profesjonalne podejście do klienta. Wykwalifikowana kadra. Efektywna nauka. bukamila SWIETNA SZKOŁA!!! POLECAM!!! (1) Polecam szkołę!!! Wybrałem zajęcia indywidualne języka angielskiego. Lektorzy... Gwizdała Sławomir rewelacyjnie (1) Polecam wszystkim CNJ ALBION!! P.Paulina jest osobą bardzo rzetelną,solidną.... Iza po prostu dobra szkoła (1) nie ma co tu dużo gadać: chodziłem tam parę dobrych semestrów, zdałem CAE bez... Kris szybko i efektywnie! (1) byłam w dwóch grupach u różnych lektorów i muszę powiedzieć, że jestem BARDZO... SabinaToJa poprostu warto (1) jestem uczniem juz od kilku lat i postanowilem cos napisac bo spedzilem tu... zibi bardzo dobra szkoła (1) hiszpanskeigo ucze sie od podstaw i musze przyznac ze po roku nauki w miare... kursant Polecam oddział w centrum ;) (1) Polecam szkołę - mają korzystne ceny (i co ważne, sensowny system opłat i... Rafał R. zadowolona mama (1) wszystkim polecam w 100 % świetna opieka ciekawe zajęcia moja córcia ma 2... mama polecam (1) Uczęszczałem na kurs FCE, super lektorzy( zajęcia z native speaker i polskim... Grzegorz Ktora szkola jezykowa ?(pomocy!!!) (2) Mam pytanie apropo's szkol jezykowych. Znalazlam na internecie wiele z nich... Juliettt Szkoła posiada jeden minus: (1) cena jest zbyt niska do jakości świadczonych usług. Uczyłem sie przez... Lukas Świetna szkoła (1) Chodzę do tej szkoły już trzeci rok . Jest świetna jak i dla malych dzieci... Martyna Liczą się pieniądze (1) Miłe przyjecie i sympatyczna atmosfera. Tylko na to można liczyć. Poziom... zrezygnowana POLECAMY!!!!!! (1) świetna atmosfera, wspaniali lektorzy. Nauka w takiej szkole to sama... EWELINA I TOMEK indywidualne podejście. (1) Indywidualne podejście do potrzeb i oczekiwań ucznia. Luźna atmosfera napewno... michal Z CAŁĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ NAJLEPSZA SZKOŁA W GDAŃSKU. (1) Od dwóch lat korzystam z wiedzy i umiejętności lektora tej szkoły. Poziom... gosia