Greenwich - POLECAM!!! (1) jestem zadowolona z zajęć dla dorosłych, lektorka super. chodzę już drugi... Karina polecam (1) najlepsza szkoła językowa, do jakiej miałam okazję uczęszczać. kiki Niezła szkoła - polecam (1) Uczy sie tam moje dziecko i wreszcie czegoś sie nauczyło przez ostatni rok.... Adam
Szkoła jest ciekawa ! (1) Witajcie ! Sprawa generalnie zależy od doświadczeń indywidualnych. Ja... Natalia Profesjonaliści (1) uczę się u nich juz blisko 2 lata i muszę przyznać znają się na szkoleniach... Prestiżowy Greg ... (1) ...... generalnie słabiutka szkoła, choć jak ktoś chce mieć poczucie, ze robi... misza zdalam bez problemu (1) przygotowywałam się u nich do certyfikatu z niemieckiego i choć było sporo... aneta polecam ! (1) ja zaczęłam kurs w zeszłym roku, i w tym na pewno wrócę ! super atmosfera,... ania fantastyczna szkoła (1) Moja 7 letnia córeczka, już drugi rok uczęszcza do tej szkoły, jesteśmy... Ania M. bardzo fajnie (1) Polecam zajecia z Pania Dorotą. katie Świetna szkoła, także dla zapracowanych (1) Jestem osobą bardzo zajętą, pracuję, mam dwoje dzieci w młodszych klasach... Dorota Zdecydowanie polecam!! (1) Od 2 lat uczęszczam na kurs hiszpańskiego i jestem bardzo zadowolony podobnie... Student Super szkoła (1) Najlepsi lektorzy (szczególnie P. Ania M.). Wspaniała atmosfera. Obsługa na... uczeń ... (2) Szkoła .... zamieszcza sprzeczne informacje co do czesnego. Otwiera kierunki... Magda Szybka nauka w szybkim tempie (1) Wysoki poziom nauczania, native wśród kadry. Duża ilość godzin w cenie kursu.... Lui Bardzo polecam! (1) świetna szkoła z bardzo dobrymi lektorami ( kilku native speaker-ów). Efekty... monika jest ok! (1) wykwalifikowani lektorzy, obsluga sprawna i profesjonalna ,sporo ciekawych... Paweł angielski dla dzieci (1) Na zajęcia do Multi-Lingua w Pruszczu uczęszczał w zeszłym roku mój 11-sto... Kicia75 ASAP Gdańsk (1) Nowatorskie podejście do tematyki szkoleń językowych. Ogromne zaangażowanie... darekc Sol - opinia (1) Z tak beznadziejną obsługą to się już dawno nie spotkałam. Panie w... Sol