Kinga - opinia (1) Nie byłam przekonana o prywatnej szkoły, ale po którejś pozytywnej opinii... Kinga Mama ucznia - opinia (2) Ta szkoła to jakiś żart . Pani dyrektor to Pani od muzyki . Wice to Pani... Mama ucznia Wdzięczna - opinia (1) Świetna szkola, empatyczni nauczyciele. Poziom nauczania bardzo wysoki,... Wdzięczna
Ania - opinia (1) Wspaniała okolica, miejsce przyjazne dzieciom :) Ania Mati - opinia (1) Szkoła prywatna to bardzo dobry wybór, Te Vizja stanęła na wysokości zadania... Mati rodzic - opinia (3) Poziom nauczania szkoły pozostawia wiele do życzenia...Egzamin... rodzic Prawda - opinia (1) Szkoła jak szkoła- budynek stary, nauczyciele no orły to to nie są. Jeśli... Prawda Ktoś - opinia (1) Naprawdę nie polecam, badziew i to jeszcze raz badziew Ktoś Rodzic - opinia (1) No niestety szkoła stała się zbyt popularna, a dyro przyjmuje każdą ilość... Rodzic Kasia - opinia (1) Nie wiedziałam, że wybór szkoły podstawowej jest tak ważny, no ale też nie... Kasia WB - opinia (1) Miałem zostać w tym miejscu zatrudniony jako nauczyciel języka polskiego.... WB mariolka - opinia (1) Ze szkoły podstawowej jestem zadowolona, najbardziej to moja córka. Jest w 4... mariolka Uczennica - opinia (1) Chodzę do tej szkoły od 7 lat, w młodszych klasach od 1-3 nie było problemu... Uczennica Absolwentka szkoły - opinia (1) Bardzo dobra szkoła! Nauczyciele zawsze chętni do pomocy, dobrze przygotowują... Absolwentka szkoły Ewa - opinia (1) Szkoła wspaniała, moje dzieci chodzą już do 6 podstawówki ze względu na... Ewa Olek - opinia (1) Ocena na maksa - jestem bardzo zadowolona z tego wyboru. Córka sobie chwali i... Olek Jakub Hołownia - opinia (1) Nauczanie lekcji na bardzo dobrym poziomie , ale od kwietnia stan szkoły jest... Jakub Hołownia Rodzic - opinia (1) Szoła stara się stworzyć wrażenie wybitnej jednak to tylko wrażenie . Brak... Rodzic M - opinia (1) Beznajdzieja zamiast dzieci się integrować w piękna pogodę gdzies wyjść to... M Absolwent szkoły - opinia (1) jedyną podporą dla tej szkoły jest Pani Misztal, Dziubańska i Pan... Absolwent szkoły