AMW- ''progi'' (2) Na innych forach jest napisane ze na AMW tak naprawde nie ma progów i za... Kubbssoonn Wymagania (1) Jakie są wymagania na psychologie dzienna i zaoczną? Czy jest jakaś różnica? bardzo dobrze wspominam (1) fajni wykładowcy, świetna miejscówka! Ceny jak wszędzie, wyposażenie też... Henry
Wznowienie studiów na UG (2) Cześć studenci! :) Piszę z pytaniem, czy orientujecie się jak wyglądają... XYZ Julia (1) Uważam, że uczelnia jest godna polecenia. Studenci są dobrze traktowani przez... Julia Rewelacja (1) Uczelnia z mega tradycjami. Kadra profesjonalna i wymagajaca ale warto. kasia Prestiż (1) Uczelnia prestiżowa. Nie jest tam łatwo ale warto! andi78 praca po WSB (1) Hej :) a ja mam pytanie do absolwentów WSB (głównie kierunek logistyka ale i... dzasta Nauki Społeczne (1) Ukończyłem studia na AMW i powiem wam szczerze, Wstyd mi za te 3 lata, teraz... DSA Warto studiować na GSW (2) Jestem absolwentką tej uczelni, zdobylam tytuł inzyniera na Wydziale Studiów... Katarzyna Bardzo dobra szkoła (2) Wysoki poziom wydziału Nauk Inżynierskich, dobra kadra. Polecam jak najbardziej Rafał Dno (1) Poza reliktowym programem nauczania, niesamowitymi cenami za powtarzanie nic... Zmęczony ile osób jest na kierunku Menager BHP (1) Orientuje się ktoś ile mniej więcej jest osób na kierunku zarzadzanie -... hanna Uczelnia na 3+ (zaliczone ;p) (1) Zrobiłem MGR uzupełniające na ZiE wszystko w terminie ale już po drugim... Piotras :) (5) szkola przyjazna dla studentow, przystepne ceny i dobrze wyszkolona kadra,... Kasia Zbyt droga (1) Kończyłam studia podyplomowe. Moim zdaniem abstrakcyjne ceny nie są adekwatne... Krystyna Prace MGR INŻ Projekty - DROGI Bud. OGÓLNE i ENERGOOSZCZĘDNE (1) Witam Jestem absolwentem budownictwa z kilkuletnim doświadczeniem zawodowym... Tomek Polecam (1) Poziom dobry, duża elastyczność i przemiła obsługa studenta. Minus - zajęcia... Absolwentka Nie polecam PWSNS w GDYNI (3) To, co dzieję się w tej szkole przerasta ludzkie pojęcie. Uwalają studentów... Anna Zawiedziony (1) Organizacja i styl "nauczania" na wydziale chemicznym to jakiś żart. Jeśli... Krispin 745