Warto! (1) W tym roku kończę magisterkę. Spędziłam w WSB 5 lat. To był mój świadomy,... bibi Pytanie (1) Chciałabym spytać o termainy rekrutacji na studia niestacjonarne zaoczne w... magda Jestem zadowolona (1) Świetna uczelnia, bardzo wysoki poziom nauczania, wspaniali wykładowcy.... JA21
Geografia-POLECAM (1) To były najwspanialsze studia jakie mogłam wybrać! Dużo praktyk terenowych,... kk jak za tyle kasy to dno... (2) w pomieszceniach smierdzi starymi kiblami w ,barze menu jeszcze jako tako... kinga uczelnia na 5- (1) Ok, wyposazenie nie jest powalajace. Ale nowe ETI i ZIE prezentuja sie na 5+,... Student zachęcam ;) (1) uczelnia jest na 100% zorganizowana! jeśli tylko ktoś ma chęci, to bez... Michał Polecam (1) Witam, nie wiem skąd tak różne o AMW. Ja jestem studentem dziennym na S-M na... Student dzienny Gorąco odradzam !!!!!! (1) JEŚLI CHODZI O STUDIA DZIENNE, TO: 1. beznadziejna szkoła! 2.... Arkadiusz Najlepsza szkoła biznesu na pomorzu! (1) Jeżeli chcesz być dobrze przygotowanym i wykwalifikowanym specjalistą to... Maja Dobra szkola (1) wsaib jest wedlug mnie najlepsza prywatną szkola wna pomorzu.Oczywiscie... damian natala - opinia (1) Wielki moloch, nie traktują studentów poważnie, żeby coś załatwić w... natala :) (1) Studiuję na studiach podyplomowych. Poziom nauczania OK. Jedyne do czego mogę... Marek Uczelnia (1) Uczelnia całkiem spoko, jeżeli ktoś mówi o niskim poziomie to może jego grupa... Jim Bardzo dobra uczelnia (1) Do Ateneum trafiłam po licznych przeżyciach na innych uczelniach. Były to:... KB I Trójmiejski Turniej Negocjacyjny (1) 19 marca 2009 organizowany jest I Trójmiejski Turniej Negocjacyjny. Odbędzie... negocjacje duży + (1) jestem bardzo zadowolona z poziomu kształcenia, studia nie są monotonne... studentka szczypior - opinia (1) polecam tylko tym co mają mocne nerwy, bo czasem logika PG powala na kolana,... szczypior Szkoła dla powżnych ludzi. (1) Moim założeniem jest otrzymać dyplom studiów wyższych i już. Niby obojętnie... L. :) (1) Właśnie kończę naukę na Akademii i co tu dużo mówić, moim skromnym zdaniem te... Agnieszka