Wstih (1) Witam Serdecznie, Bardzo miło wspominam 5 lat spędzonych w tej szkole,... Krysia antek - opinia (1) Jeśli chcesz się czegoś nauczyć i w przyszłości mieć dobrą pracę to jak... antek odpowiedź do opinii p.Agaty (1) Szanowna Pani Agato, Nie wiem skąd wynika Pani negatywna opinia, zapraszam... Aleksandra
zalosna wzgledem czesnych (1) Jestem stuentem IIgo roku SM i juz dawno stwierdzilem wraz z klogami i... sm szkola warta polecenia (1) 1.Wszędzie sie trzeba uczyc- za piekne oczy ocen nie stawiaja! 2.Rygor jesli... nasty suuuper (1) ludzie ta szmoła jest fajna a wy narezkacie na brak szatb\ni sa inne... Ewelina POLECAM (1) POLECAM !!!!:) Naina dobra szkoła (1) Autorowi arykułu "Najgorsza szkola w trójmieście" trochę się dziwię. Niby... kazik FCT - opinia (1) SZKOŁA JEST BARDZO PORZĄDNA, JAK SIĘ CHCE TO MOŻNA SIĘ WSZYSTKIEGO NAUCZYĆ.... FCT szkoła to nie tylko budynek (1) Mam nadzieje że aytor artykułu "Obskurna szkoła" może poszczycić się... mrufek25 Inne spojrzenie na " ...obskurną szkołę" (1) Po przeczytaniu opinii "najbardziej obskurna..." utwierdzam się w... optymista Uwaga!! zjazdy odbywają sie co tydzień !!!!! (1) zaczęłam zaoczny system kształcenia z myślą i informacją z rekrutacji, że... uczennica nie polecam (1) Ja studiowalam rok na tej uczelni kier, adm. i szczerze nie polecam, duzo sie... studentka ktora wytrzymala rok odpowiedź do: "Najbardziej obskurna szkoła w trójmieście" (1) Istnieją ludzie, którzy wolą posiedzieć na starej ławie przy słonych... MK Magdalena - opinia (1) Nie doświadczyłam na swojej skórze problemu z podbiciem legitymacji tudzież... Magdalena mi się podoba (1) Bardzo mile panie z dziekanatu, fajni wykladowcy; szkola ma swoj klimat :D... miko dno (1) co tu duzo mowic studnia dzienne np na stosunkach m-n sa do przejscia bawet... mgr Absolwentka (1) Poziom nauczania bez porównania do prywatnych uczelni, wykladowcy super.... Jozia Studiowanie na PG bezcenne.. (1) Wszystko pierwsza klasa. Arek Studia podyplomowe (1) Uważam, że Pani Aleksandra pracująca w Dziale Studiów Podyplomowych, brak... Agata