! Szok i wielkie rozczarowanie !
Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że od lat byłem stałym bywalcem i zwolennikiem tego bistro. Jednak to co wydarzyło się ostatnio całkowicie i na zawsze mnie zraziło do tego lokalu. Pewnego dnia postanowiłem z przyjaciółką wybrać się co zjeść, wybór padł na opisywane bistro. Ja zamówiłem danie obiadowe (mięsko z frytkami i sałatka - standardowy posiłek). Całe szczęście zdążyłem zjeść moje danie zanim koleżanka zorientowała się co jest nie tak z jej daniem. Zamówiliśmy strogonova - małą porcję, Pani z obsługi przynosząc przyjaciółce danie oznajmiła, że pomyliły jej się porcję i otrzymaliśmy podwójna zamiast małej. W pierwszej chwili byliśmy mile zaskoczeni, choć strogonov wydawał się odrobinę za rzadki. Gdy kończyłem swoje danie koleżanka zaczęła odkrywać, że strogonov nie do końca jest tylko strogonovem. W głębokiej miseczce pływały kawałki makaronu, a smak bardziej przypominał zupę pomidorową ... Faktycznie był to strogonov a może raczej mięso, pieczarki i inne z tego dania zlane z zupą pomidorową. Tego dnia wybitnie nie mieliśmy nastroju na kłótnie więc po krótkim komentarzu skierowanym w stronę obsługi wyszliśmy nie mając zamiaru wracać. Zdecydowanie odradzam lokal !!!!