Szpitalny Oddział Ratunkowy

Pogotowie ratunkowe

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 1

Dorota - opinia (1) Nowy sor w Gdyni, nic nie zmienia,to tylko nowy budynek,mnóstwo ludzi... Dorota Ewa - opinia (1) Dramat to mało powiedziane!Dodzwonić się na SOR w sprawie pacjenta jest w... Ewa skm155@wp.pl - opinia (1) Tam się jedzie umierać, nie ratować. 22 godziny w pozycji siedzącej. Tyle... skm155@wp.pl
Aga - opinia (1) To nie szpital to umierania. Wypisują pacjenta do domu po czym na drugi dzień... Aga wiola - opinia (1) beznadzieja, omijajcie jak możecie dużym łukiem, strasznie długi czas... wiola Ted - opinia (2) Pogotowie Ratunkowe zabrało mnie w trybie pilnym na SOR w gdyńskim szpitalu .... Ted Zgroza (2) Zostałam przyjęta na SOR ze skier. od lek. I kontaktu z temperaturą, bólem... Kasia Artur - opinia (1) Nie było tak zle jak to ludziska opowiadaja Artur Teresa - opinia (1) Warunki okropne, duszno - zaduch, smród. Ratownicy i lekarz mili ale to... Teresa Bartek - opinia (1) Tata przywieziony na SOR przez ZRM z obrzękiem płuc ,zdiagnozowany szybko... Bartek Anonim - opinia (1) Moja mama trafila na SOR z podejrzeniem zawału serca. Niestety po 6 godzinach... Anonim Szybko i sprawnie (1) Pierwszy raz byłam na sorze w Gdyni i jestem mile zaskoczona szybką i... Łucja Moja ocena SORu w Gdyni. (3) Pisałem tu wcześniej post, ale okazało się, że nie można dać oceny zero, więc... Wiesław Pozytywne zaskoczenie (1) Lekarz rodzinny skierował nas z Tata na SOR z podejrzeniem z zakresu... Kasia B - opinia (2) Dostałam skierowanie na SOR od lekarza pierwszego kontaktu. W rejestracji... B Sor (1) Czekanie na sorze, to jest jedna wielka pomyłka. Lekarze chodzą i znikają na... Iwona Podziękowanie (1) Dziękujemy bardzo,lek. konsultującemu Piotrowi Hryniewieckiemu-Fiedorowicz za... agnieszka,bartosz zielińscy sekretariat sor - u Gdynia (1) Bardzo dziekuje pani z Sekretariatu SOR - u: za pomoc, okazana empatie i... Anna Z. Refleksje po wizycie na SOR w Gdyni. (1) Dnia 4 października otrzymałem skierowanie na SOR od lekarza pierwszego... Ryszard N. miła obsługa i w krótki czas oczekiwania (3) Pomimo ,że przyjechałam w niedzielę (święto) ze zwichnięta kostką i chorych... Joanna S.