Szukam do stałego związku

Szukam do stałego związku
Jestem samotna matka. Szukam partnera do stałego związku, który zadba o mnie i moja mala córkę...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tu powinna powstać oddzielna kategoria...

puściłam się i szukam ojca dla swojego dziecka
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

Mariusz25

ty nie wiesz co to miłość i poświecenie bo co może wiedzieć facet mając 25 lat który pisze tak niedojrzałe komentarze :P

Bartusiowa układaj sobie życie powodzenia życzę z całego serducha :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeśli mogę Tobie coś doradzić, to tak na drugi raz nie pisz. Raczej zacznij od tego, że jesteś atrakcyjna, wolna, masz 26 lat, długie blond włosy i lubisz biegać, np. Wtedy jest dużo większa szansa na odzew, a jak umówisz się z kimś i pokażesz jaka jesteś fajna, wtedy w odpowiednim momencie porozmawiasz poważnie. Większość typów zaglądających tutaj to kretyni, ale nawet ci mniejsi kretyni raczej przewiną Twoje ogłoszenie, bo nie jest "atrakcyjne" w szerokim rozumieniu tego słowa. Powodzenia w poszukiwaniu partnera.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

kotku ja zadbam o was

tylko wyjasnij kim jest Bartus?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej ważne

to jest karygodne co wy tu wypisujecie za bzdury ŻAŁOSNE!. Napisałem do Ciebie sms z numeru 530....końcówka 37 odezwij się czekam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Oddam w dobre ręce rocznego kanarka glostera z całym wyposażeniem (16 odpowiedzi)

Oddam w dobre ręce rocznego kanarka glostera z całym wyposażeniem oddam kanarka wraz z klatką i...

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...