Szukam do wynajecia garazu .

Sluchajcie !!! Szukam garażu u nas na dzielnicy! nie szukam nic po taniosci . POMOCY! Honda potrzebuje dachu nad głowa !517299931 gruzbartosz@gmail.com KTOS COS ?????? PILNE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W nowym bloku na Jaśminowym Stoku 65-67 można wynająć miejsce w hali garażowej.

Dzieki dzieki ale interesuje mnie garaz. Lubie Sobie posprzatac poukładac cos na szafkach itp .

W hali Jaśminowy Stok 61 mieszkańcy maja całe meblościanki, komody, regały! Całe meble kuchenne, bo 2 lata temu wymienili...

Ale wiesz jacy sa ludzie jak zaczne prac se samochod czy sprzatac . Ludzi to boli ! chyba ze mieszkasz tam i widzisz ze takie zeczy robia ?
p.s. nie ma nigdzie ogłoszen masz jakis kontakt ?

BUDROS 58 326 10 40.

dziekuje !

Z tablicy ogłoszeń były dwa ogłoszenia. Budros - kontakt 784-065-494 (150 brutto miesięcznie). Osoba prywatna 502-875-625.

mega wielkie dzieki . Masz u mnie odkurzanie i pranie samochodu gratis :) SteamClean Czyszczenie Para - na fb !

Dziękuję :) Samochód odkurzam samodzielnie pod blokiem zrzucając przedłużacz z balkonu (raz w roku). A tapicerka w moim leciwym samochodzie jest czyściutka jakby autko miało 3 miesiące (nie mam dzieci, zwierząt itp.)

https://www.facebook.com/steamcleanpara/

Koszmarne brudasy! Moja koleżanka pod siedzeniem w samochodzie ma... zużyte pampersy.

kto jst koszmarnym brudasem ?

ludzie...

Pranie foteli i boczki+ 4 felgi zimowe na aucie Golf 6 (bez karoserii).
Jaka cena dla sasiada? ;)

Dla sasiada 100zł normalnie 120
Zapraszamy na facebooka
SteamClean Czyszczenie Parą
Rozumiem ze sasiad ma garaz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kurcze administrator budynku sie nie zgodził na prowadzenie działalności w garażu Jaśminowy Stok 61. musiał bym ankietę wśród użytkowników hali zrobić

Zarząd wspólnoty nie wyrazi zgody, bo to oznaczałoby, że mieszkańcy ponosiliby koszty prowadzonej przez Pana działalności gospodarczej - prąd, woda.

oczywiscie ze nie bo na gniazdko na ktorymbym pracował zakłada sie licznik którego koszt pokrywam ja a wode biore z domu na storczykowej . Ale spoko juz mam garaz na Rózanym Stoku .Wiec od lutego zapraszam na sprzatanko i mycie samochodu ... oddajemy suchy !
Pozdrawiam
SteamClean
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

I d*pa ... szukam garazu dalej. Niestety ten który chciałem nie ma pradu a energa jest jak twierdza nie do zdobycia... nie ogarniam ich .

dalej poszukuje :)

Nikt Ci się nie zgodzi na prowadzenie działalności w garażu. Poza tym niewiem czy takową działalność można prowadzić w takich warunkach... Bez bieżącej wody?

Inne tematy z forum

dobry stomatolog - kogo polecacie? (132 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

W co inwestować w XXI wieku? (28 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

Osiedle Azaliowa - opinie i oceny (7 odpowiedzi)

Osiedla Azaliowa powstaje w odległości 300 m od ulicy Kartuskiej. Jest stąd blisko do...