Szukam koleżanki - Gdynia

Temat dostępny też na forum: Kobieta
Wiatm, szukam koleżanki - jestem singielką, a wśród znajomych same pary, więc czasami nie mam co zrobic z wolnym czasem- ostatnio mam go dosyć dużo. Jeżeli tak jak ja czujesz się samotna w dużym mieście - nie masz z kim wybrać się na spacer, kawę, piwo czy do kina odezwij się.

Mój e-mail: gdynia1986@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam koleżanki - Gdynia

jeśli jesteś singielką a znajomi to tylko i wyłącznie pary, to ja proponuję założyć konto na sympatii czy gdzie tam, i umawiać się z facetami na to kino i piwo, a nie szukać "koleżanek"tutaj :) a może poznasz tam miłość swojego życia, albo chociaż przeżyjesz sex stulecia ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

dzięki za radę, ale jakoś co do szukania faceta to raczej propaguję poznawanie ich face to face, a nie przez internet...np. właśnie przez wyjście na piwko z koleznaką, która też jest wolna. Poza tym nie mam zamiaru szukac faceta- wierzę, że to on mnie znajdzie :-)

poznawanie faceta z koleżanką na piwku :) no mi jakoś nigdy nie wychodziło. czekać aż Cię książę znajdzie... żebyś się nie zdziwiła.teraz są takie czasy-nowoczesne powiedzmy, że to baby też si muszą przyłożyć

Niektóre muszą się przyłożyć, niektóre nie;P
a temat był zupełnie inny- nikt tu nie pytał o szukanie faceta, tylko koleżanek;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak był inny, ja podałam alternatywne wyjście, czego zamiast"koleżanek"można szukać w internecie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

deweloper AB- Andrzej Boczek (6 odpowiedzi)

czy ktoś miał kontakt z tym deweloperem, jakie opinie??

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...