Szukam pracy w ktorej mógłbym się rozwinąć
Jestem świadomy, że forum nie jest poświęcone oglaszaniu się jako osoba poszukująca lecz mam nadzieje, że zainteresuje to, "pewnego pracodawce".
Wykształcenie w dzisiejszych czasach mało świadczy o pracowniku, a najważniejsze jest doświadczenie czy umiejętności. Do dzisiejszego dnia nauczyłem się wielu rzeczy z róznego zakresu, w tym byłem:
- kierowcą/zaopatrzeniowcem kat. B
- magazynierem
- pracownikiem budowlanym ( wykonywanie fasad aluminiowych po wykonczeniówke)
- kreślarzem CAD, kostruktorem elementów z blach, urządzeń (samouk mechaniki)
- asystentem ekonomicznym
- ochroniarzem
- zajmowalem się reklama, projektowanie banerów reklamowych, ulotek
- wspomagałem prace przedstawicieli handlowych ( zbudowanie książki klienta dla przedstawicieli handlowych - Ms Acces)
- pracownikiem fizycznym
Szukam pracy w Gdansku. Chciałbym zdobywać nowe umiejętności i wykorzystać obecne. Wciaż poszukuje pracy i rozsylam CV.
Wykształcenie w dzisiejszych czasach mało świadczy o pracowniku, a najważniejsze jest doświadczenie czy umiejętności. Do dzisiejszego dnia nauczyłem się wielu rzeczy z róznego zakresu, w tym byłem:
- kierowcą/zaopatrzeniowcem kat. B
- magazynierem
- pracownikiem budowlanym ( wykonywanie fasad aluminiowych po wykonczeniówke)
- kreślarzem CAD, kostruktorem elementów z blach, urządzeń (samouk mechaniki)
- asystentem ekonomicznym
- ochroniarzem
- zajmowalem się reklama, projektowanie banerów reklamowych, ulotek
- wspomagałem prace przedstawicieli handlowych ( zbudowanie książki klienta dla przedstawicieli handlowych - Ms Acces)
- pracownikiem fizycznym
Szukam pracy w Gdansku. Chciałbym zdobywać nowe umiejętności i wykorzystać obecne. Wciaż poszukuje pracy i rozsylam CV.