Szukam współlokatora do pokoju dwuosobowego- Wrzeszcz Dolny- super warunki- Tanio

Szukam współlokatora do pokoju dwuosobowego- Wrzeszcz Dolny- super warunki- Tanio
Witam,

Szukam współlokatora do pokoju dwuosobowego w dogodnej lokalizacji - pieszo do skm ok 15min, przystanki tramwajowe i autobusowe 5 min). Poza tym blisko uczelnie: Uniwersytet Gdanski, Politechnika, Gdański Uniwersytet Medyczny, Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa. W pobliżu także wiele sklepów m.in. Galeria Bałtycka, ETC, Biedronka.

Pokoje są wyposażone w lodówkę, łóżko, szafę, biurko, lampkę. Pokoje są w budynku 3-kondygnacyjnym po 3,4 pokoje na pietrze. Na każdej kondygnacji 2 łazienki i dwie toalety oraz kuchnia. Budynek zamieszkują w większości studenci.

Do czynszy należy doliczyć jednorazową, zwrotną kaucję oraz comiesięczne opłaty w wysokości 130zł (w tym internet, wywóz nieczystości, ogrzewanie i prąd)

Zapraszam do oglądania oraz zamieszkania

Pozdrawiam
Marcin Pełszyński
tel. 602_433_970
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Thomas Ja

Witam. Jestem zainteresowany zamieszkaniem na Wrzeszczu Dolnym.Lokalizacja dla mnie jest dobra. Kontaktowałem się z numeru 666 558 432.Proszę o odpowiedź.Generalnie to będę pracował na Śródmieściu na Podwalu Grodzkim. Właściwie mogę gdzieś zamieszkać od jutra. Ta by było najlepiej. Bardzo by mi to ułatwiło życie. Mój nr 666 558 432
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

wynajem

oogłoszenie nadal aktualne?

współlokator do pokoju dwuosobowego

Witam , zainteresowany w twoim mieszkaniu,jeszcze jest ważne? Jeśli tak, to zadzwoń do mnie na ten numer 534578337.Dziękuję.Z poważaniem Władysław!

Inne tematy z forum

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...