TRAGEDIA NIE POLECAM NAWET WROGOWI !
Zamówiłem żarcie na telefon - 8 godzin wcześniej. .... mówili po pół godzinie że kierowca 10min. temu wyjechał. Po godzinie, odpowiedzieli że zadzwonią co z moim zamówieniem. Dzwoniąc po dwóch godzinach musiałem podać ponownie co zamawiałem ( a to dopiero jak przed odłożeniem słuchawki zapytałem jaka jest wartość mojego zamówienia ).
W ku.eienie maksymalne. 0 22:30 przyjechał kierowca! ŻARCIE BEZNADZIEJNE! takiego .... dawno nie jadłem. A jest tyle chińskich! ( w wielu jadłem ) Co mnie podkusiło?! A można było podjechać do .....!
ODRADZAM, NIE POLECAM ! ....i NIEKOMPETENCJA! Pies nie chciał zeżreć tego makaronu gratisowego! piwo owszem wypiłem - ale to nie nie jest w stanie zmienić mojej opini!
W ku.eienie maksymalne. 0 22:30 przyjechał kierowca! ŻARCIE BEZNADZIEJNE! takiego .... dawno nie jadłem. A jest tyle chińskich! ( w wielu jadłem ) Co mnie podkusiło?! A można było podjechać do .....!
ODRADZAM, NIE POLECAM ! ....i NIEKOMPETENCJA! Pies nie chciał zeżreć tego makaronu gratisowego! piwo owszem wypiłem - ale to nie nie jest w stanie zmienić mojej opini!