TRAGEDIA!!
Trafiłam z 12 letnim syenm do Derma-Alu z racji tego iż mieszkam niedaleko.Na wizytę czekałam 3 tygodnie-łaska pani doktor bo zostałam 'wciśnięta'/wizyta ciągle przekładana/Pani w recepcji żywcem wyjęta z innej galaktyki...wprowadza w błąd i chyba niezbyt rozumie zadawanych pytań. A więc trafiłam do pediatry dr.M. bo syn ciągle kaszlał. Na wstępie wizyty/KOSZTOWNEJ 150zł!!!!/poinformowałam że dziecko miało robione testy kilkakrotnie a ostatnie miesiąc temu i były ujemne ale pani doktor zdawała nie słyszeć..skierowała syna na kolejne testy obok do ganinetu mówiąc że MUSI MIEĆ świeże i czysty obraz..hmm.. nie za bardzo wiem czego..Najciekawsza była diagnoza..SYN NIE JEST ALERGIKIEM-koszt 80zł..O MATKO ale nowina i skierowano nas na kosztowne usg przełyku i brzucha do wskazanego lekarza bo tylko ten jest dobry- bo PANI DOKTOR stwierdziła że syn ma ZGAGĘ!! Tydzień póżniej trafiłam do innego pediatry który skierował nas do laryngologa...i co się okazało?przerost migdałka podniebiennego/jedynego który mu został. PYTANIE - PO SIĘ tak wymądrzać nie mając pojęcia o pewnych kwestiach???wystarczy skierować do innego specjalisty. Zdecydowanie NIE POLECAM dr.M.i