TRAGEDIA!!

Trafiłam z 12 letnim syenm do Derma-Alu z racji tego iż mieszkam niedaleko.Na wizytę czekałam 3 tygodnie-łaska pani doktor bo zostałam 'wciśnięta'/wizyta ciągle przekładana/Pani w recepcji żywcem wyjęta z innej galaktyki...wprowadza w błąd i chyba niezbyt rozumie zadawanych pytań. A więc trafiłam do pediatry dr.M. bo syn ciągle kaszlał. Na wstępie wizyty/KOSZTOWNEJ 150zł!!!!/poinformowałam że dziecko miało robione testy kilkakrotnie a ostatnie miesiąc temu i były ujemne ale pani doktor zdawała nie słyszeć..skierowała syna na kolejne testy obok do ganinetu mówiąc że MUSI MIEĆ świeże i czysty obraz..hmm.. nie za bardzo wiem czego..Najciekawsza była diagnoza..SYN NIE JEST ALERGIKIEM-koszt 80zł..O MATKO ale nowina i skierowano nas na kosztowne usg przełyku i brzucha do wskazanego lekarza bo tylko ten jest dobry- bo PANI DOKTOR stwierdziła że syn ma ZGAGĘ!! Tydzień póżniej trafiłam do innego pediatry który skierował nas do laryngologa...i co się okazało?przerost migdałka podniebiennego/jedynego który mu został. PYTANIE - PO SIĘ tak wymądrzać nie mając pojęcia o pewnych kwestiach???wystarczy skierować do innego specjalisty. Zdecydowanie NIE POLECAM dr.M.i
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Szanowna Pani, pani dr M. jako jedyny lekarz w Derm-Al, sama prowadzi rejestrację swoich pacjentów. Rejestracja do pani doktor jest wyłącznie na jej telefon komórkowy. Przepraszam za zaistniałą sytuację, pragnę jednak usprawiedliwić panią rejestratorkę, ponieważ nie zna ona listy pacjentów pani doktor i nie ma na tę listę żadnego wpływu. Natomiast zastrzeżenia do samej wizyty przekażę pani doktor. Ceny wizyt w Derm-Al są od 80zł za konsultację u dermatologa, 100zł u laryngologa, alergologa i dermatochirurga. Z wizyty u dermatologa można skorzystać również w ramach NFZ.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: TRAGEDIA!!

Czytając te chaotyczną wypowiedz postanowiłam wpisać się na forum w obronie dr. M.
Moja córka kaszlała okropnie przez 2 tygodnie i 3 lekarzy leczyło ją z alergii . Gdybym nie trafiła do dr M. zabrałabym dziecko na urlop w tropiki z zapaleniem płuc.
Doktor jako jedyna wysłuchała ,że moja córka ma śródmiąższowe zapalenie płuc. Dzięki fachowej diagnozie dziecko zostało szybko wyleczone .
Dziękuję bardzo za dobra opiekę !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1