Agnieszka - ocena (1) Polecam współpracę z sympatycznymi pracownikami Trevo. Dzięki Panu Karolowi... Agnieszka Paulina - ocena (2) Serdecznie polecam wspópracę z agencją, szczególnie z Panią Oksaną. Byłam... Paulina Katarzyna Soćko - ocena (2) Wybór tej agencji nieruchomości, był strzałem w dziesiątkę. Pani Barbara... Katarzyna Soćko
Asia - ocena (2) Bardzo polecam Zwłaszcza Pana Macieja. Jest bardzo pomocny i kompetentny Asia Anna - ocena (2) Pełen profesjonalizm, zaangażowanie, poprowadzenie sprzedaży mieszkania od A... Anna Aleksander - ocena (2) Świetne biuro pośrednictwa nieruchomościami. Jestem bardzo zadowolony z... Aleksander Magdalena Bielewicz - ocena (2) Chciałabym podzielić się opinią na temat agencji nieruchomości Trevo, a... Magdalena Bielewicz Monika - ocena (1) Profesjonalizm i ogromne zaangażowanie, polecam bez zająknięcia))) mieszkanie... Monika Monika R. - ocena (2) Gorąco polecam biuro nieruchomości trevo. a w szczególności pośredniczkę... Monika R. Małgorzata W. - ocena (1) W 2 tygodnie dokonaliśmy udanego zakupu domu dzięki p. Oksanie Sobolewskiej... Małgorzata W. Jagoda - ocena (2) Cała procedura sprzedaży przebiegła bardzo sprawnie. Kontakt z panem... Jagoda Helge Berntsen - ocena (1) We worked with several agents in Gdansk and this is far the best and most... Helge Berntsen Kamila Kubic - ocena (2) Serdecznie polecam Trevo a szczególnie kontakt z panem Danielem Rowińskim.... Kamila Kubic Barbara - ocena (2) Bardzo miła fachowa pomoc przy sprzedaży nieruchomości, punktualność wiedza... Barbara Martyna - ocena (2) Bardzo szybko i korzystnie:) Martyna Leszek - ocena (2) Bardzo profesjonalne podejscie. Przejrzystosc wspolpacy. Wszystko na czas.... Leszek Ewa S. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi tego biura, na każdym etapie mogłam liczyć... Ewa S. Anna, Mieczysław Sochaczewscy - ocena (2) Bardzo polecamy usługi biura nieruchomości Trevo, a szczególnie Pana Daniela... Anna, Mieczysław Sochaczewscy t.g. - ocena (2) Polecam Pana Krzysztofa Zalewskiego t.g. Posiadacz - ocena (2) Polecam ! Bardzo pomocna i skuteczna w działaniu Firma ! Posiadacz