Tanie tłumaczenia

Tanie tłumaczenia
Wiem, że nieodpowiedni dział ale ten ma największą popularność.

Witam,

Oferuję:
- tłumaczenia stron internetowych
- pism, korespondencji
- ulotek, wizytówek, materiałów reklamowych
- książek, poradników, blogów
- wykonanie telefonu do Niemiec w imieniu firmy
- napisanie maila do kontrahenta z Niemiec
- itd.

Zlecenia, pytania, materiały do wyceny: ebenecka@gmail.com, 519754267

Najtaniej!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta...

Może i ten dział ma większą popularność, ale czy ktoś, kto szuka tłumaczenia będzie szukał pomocy na dziale z meblami?.. nie sądzę :)

tanie tlumaczenia

LUDZIE CZY WY JESTESCIE ANALFABECI ?????? To nie ten dzial Co za debilizm wie ze nie ten dzial a daje ogloszenie co za Narod porombany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Tanie tłumaczenia

Prowadzę firmę związaną z marketingiem internetowym. Moja oferta jest skierowana na rynki międzynarodowe (wiele). Posługuję się tylko językiem polskim i trochę angielskim, dlatego potrzebowałem pomocy tłumaczy, aby zajęli się redakcją materiałów promocyjnych na strony internetowe. Korzystałem z usług ponad 15 biur. Ostatecznie zostałem przy tlumaczegruca.pl, bo za każdym razem tłumaczenia uzyskiwałem w terminie, a jednocześnie ludzie z tego konsorcjum zadbali o udoskonalenie redakcji przekazywanych treści. Wszystko w cenie podstawowej, więc to robi wrażenie. Współpraca jest bardzo wydajna i nie martwię się absolutnie o nic.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie (16 odpowiedzi)

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie KUPIĘ OKAZYJNIE CAŁE...