Tatry wrzesień

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Tatry wrzesień
Cześć
Szukam koleżanki/kolegi w wieku 35+/- na wyprawę w Tatry. Nocleg zarezerwowany (Schronisko w Dolinie Pięciu Stawów). W planach jakiś fragment Orlej, wspinaczka i piękne widoki:)
Zapraszam:) annafala76@gmail.com
Ania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wyprawa w Tatry

Cześć Aniu,
Jestem bardzo zainteresowany wspólną wyprawą w Tatry (kocham góry), jeżeli się zgadzasz to proszę o podanie terminu wyprawy. Jestem męszczyzną 35+, partycypuję w kosztach.
Pozdrawiam Józek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

od 6 września. Szczególy na email. Szukam odpowiedzialnego supportu. Góry nie są dla wszystkich.Więc nie wiem, czy nadajesz się wyprawę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

góry nie dla wszystkich?

Co to znaczy góry nie są dla wszystkich? Bez przesady - jeśli Ty ogarniasz, to powinieneś/powinnaś móc wziąć odpowiedzialność za innych. Chyba, że idziesz się wspinać, ale to ogłoszenie raczej nie prawi o hardcorowych górach, tylko turystycznym łażeniu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

helikoptera nie mam w planach

Turystyczne łażenie.... może podczas burzy stać się extremalną wyprawą.
W Tatry nie pojedę z koleżanką w sandalkach:) ani z kolega w bialych adidaskach:), chociaż i takie obrazki mozna spotkać na łańcuchach...

Re: helikoptera nie mam w planach

Anonim podczas burzy to możliwe, że i Ty byś sobie nie poradził.

Wiadomo, że każdy ma różne doświadczenia dlatego macie maile i możecie się osobiście dogadać. A nie, że góry nie są dla każdego. Można napisać, że i morze nie jest dla każdego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: helikoptera nie mam w planach

Pojedź do Norwegii albo Szkocji - zobaczysz jak miejscowi w białych adidaskach śmigają po górach...

Nie sprzęt a umiejętności...

Inne tematy z forum

tany tany (4 odpowiedzi)

mam 50 l chętnie w weekendy zapoznam się z fajną rówieśniczką plus minus. najlepiej nie palącą....