Telefonik (4) Czy ktoś kto sie zna na telefonach moze polecic jakis bez sim locka z... pola333 Procedury w sieciach (2) Dlaczego za przeniesienie numeru operator żąda opłaty? Dlaczego nie można... Darek Dostawcy internetu na Południowej 2 (wieżowiec) (1) Ktoś z Was wie czy istnieje możliwość podłączenia internetu (i ew. telewizji)... jakson
Co jest do uja wacława ;( (2) Też wam nie działają filmiki na trójmiasto.pl? Buforuje mi obejrzę 10 sekund... ja Wymiana gniazda zasilania w laptopie - jaki koszt? (2) Witam, Może ktoś orientuje się jaki to koszt? notak Maszt telefoniczny na Fundamentowej 6/12?! (1) Hej ! Doszły mnie słuchy że na naszych blokach (albo na bloku 12 albo 6)... xyz Awaria upc (3) Czy ktos cos wie? Żaden kanał nie odbiera!!! Brak sygnału!!! anik Zegarki - jakie ceny? (2) Dugena, Seiko czy wittnauer ? stres Naprawa kamery - gdzie w Trójmieście? (1) W mojej kamerze chyba padła taśma flex bo wyświetlacz migocze/gubi... Meff Aero2 - pytania (3) Czy ktoś z Dąbrowy korzysta z tego internetu? Mieszkam niedaleko pętli dla... M. Multimedia... (2) 31 stycznia konczy mi sie umowa w Multimedii na tv i internet, place teraz 94... monika Lampa Canon 430EX za 150zł?? (1) Witam, Od jakiegoś czasu poszukuję dobrej lampy do mojego canona.... radex Amplituner Radmor - Gdzie naprawić? (2) Witam, szukam fachowca, który będzie potrafił naprawić i przestroić mojego... CzterdzieściPlus Laptop Toshiba brak dźwięku (1) Witam; Mam problem z dźwiękiem w Toshiba L-50-B-119 zainstalowałam wszystkie... mjakmama Zakład fotograficzny w centrum Gdańska? (6) Witam wszystkich, czy ktoś z Was kojarzy lub mógłby polecić jakiś zakład... rujitsu tablet uszkodzony ,szukam serwisu (5) Szukam namiaru na tanią naprawę tabletu.Mała dostała od mikołaja tablet HAIER... polanka Naprawa drukarki - gdzie? (5) Czy ktoś zna miejsce lub osobę gdzie naprawie drukarke? Mam hp photosmart... Nikunia Xbox Live Gold w żabce - kupował ktoś? (1) Kupował ktoś w sklepach Żabka Xbox Live Gold? Jest już dostępne w trójmieście... maxionik Gdzie naprawić lornetkę (2) Kot zrzucił lornetkę z parapetu i od tego czasu obraz jest podwójny. Gdzie... maceio Nowa Oferta Plus - jak to funkcjonuje? (3) Jak funkcjonuje nowa oferta Plusa, bo regulaminu na stronie nie ma, po... Darek