To jest najlepszy sklep na swiecie !!

Pierwszy raz skorzystałem ze sklepu i nie żałuje !! Mają wszystko, mają tanio, mają miły personel, Są super. Kupiłem klamkę do handla a już na 2 dzień z rana miałem ją w domu !! To jest naprawdę super sklep, w przyszłości korzystam tylko z niego !! Towar jest git, paczki extra mega hiper zabezpieczone, nie trzeba czekać Oni są BOSCY !!

POLECAM wszystkim, lepszego miejsca nie znajdziecie !!Nawet allegro przy tym sklepie wymięka !! Nie czekajcie , kupujcie, mnie ten sklep zauroczył !!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: To jest najlepszy sklep na swiecie !!

Weź mnie nie rozśmieszaj.........porównaj sobie Rowersów z cenami sklepu z Rotmanki http://www.girosport.pl
I jak mi wyjaśnisz, że w skepie z tcyh samych okolic (odległośc 10km) ceny sa o 30% niższe?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: To jest najlepszy sklep na swiecie !!

rowersi to sklep stacjonarny i przyokazji prowadzacy sprzedaz internetowa. a sklep z rotmanki handluje tylko w internecie.poprostu facet trzyma towar w mieszkaniu wiec niema dodatkowych kosztow utrzymania wiec sie ogarnij czlowieku a i zpomnialem dodac ze niema towaru od polskiego dystrybutora tylko z montowni w niemczach wiec jaka jest nato gwarancja?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2