Tomek i Przyjaciele: Tomek ratuje cyrk

Opinie do spektaklu: Tomek i Przyjaciele: Tomek ratuje cyrk.
Tomek i Przyjaciele: Tomek ratuje cyrk

Zapraszamy na wspaniały show z udziałem aktorów i ruchomych lokomotyw TOMEK I PRZYJACIELE! Premierowy spektakl "Tomek ratuje cyrk" z udziałem bohaterów bajki i serialu będzie można zobaczyć w 10 polskich miastach. Tomek i Przyjaciele bilety już w sprzedaży.

Ciuch-ciuch! Tomek i Przyjaciele, bohaterowie wspaniałej bajki wreszcie przyjeżdżają do Polski! ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak to odwołane?

Bilety kupione. Dostałam info o zmianie miejsca. Miałam otrzymać w ciągu 7 dni potwierdzenie adekwatnych miejsc w nowej lokalizacji. Minęło 10 i zaczynam się niepokoić.

Informacja nie prawdziwa, spektaklu została przeniesiony w dni 20 lutego do Sali AWF!!!!

Podajcie Państwa nieprawdziwą informację!

W dniu 21 lutego wszyscy uczestnicy zostali poinformować o przeniesieniu spektaklu do Sali Widowiskowe AWF, ul Kazimierza Górskiego 1.

Specjalnie dla tych, którzy zakupili bilety najwcześniej, trzymana jest rezerwacja miejsca, taka aby każdy mógł zobaczyć spektakl w nowej lokalizacji, stąd tak mało miejsc jest obecnie dostępnych na Sali. Wszyscy którzy kupili bilety do NOT'u otrzymają miejsca adekwatne do zakupionych. Proces wymiany biletów potrwa kilka dni. Fizyczna wysyłka nowych biletów nastąpi w ciągu najbliższych dni. Nowe bilety uczestnicy otrzymają najpóźniej do dnia 14 marca. Warto sprawdzić folderu/skrzynki SPAM lub Inne czy nie ma tam wiadomość z eBilet z biletami!

W trakcie procesu wymiany, prosimy o wyrozumiałość i cierpliwość, eBilet zajmuje się wieloma imprezami w Polsce i nie tym u nas była zmiana. W tym czasie prosimy o nieponaglanie eBilet.pl, ani mailowa ani telefoniczne; nie przyspieszy to procesu wymiany.

Przepraszamy za wynikłe niedogodności! Do zobaczeni w Sali Widowiskowej AWF w Gdańsku!

tomek i przyjaciele na żywo

Inne tematy z forum

Pozytywni (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Pozytywni . Pozytywni Cezary Harasimowicz Premiera spektaklu odbyła się...

Opowieści wiejskich Dziewuch (19 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Opowieści wiejskich Dziewuch . Jest to autorski spektakl muzyczny, w...

Emigrantki (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Emigrantki . "EMIGRANTKI" Radosław Paczocha EMIGRANTKI pokazują polską...