Łukasz - ocena (1) Z czystą radością pragnę zarekomendować firmę TRIK. Pełen profesjonalizm już... Łukasz jadwiga - opinia (1) kolejny raz zamówiłam produkt polecany przez firmę,tym razem moskitierę z... jadwiga Rozsadne ceny ale z wykonczeniem gorzej (1) To co podobalo mi sie w tej firmie to szybki kontakt, pomiar i sprawna... M
POLECAM w 100% (1) Szybko, miło i profesjonalnie. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję Gosia Polecam (2) Firma godna polecenia , jesteśmy zadowoleni z usług zarówno jeśli chodzi o... Emila Polecam - profesjonalna firma (2) Od dłuższego czasu szukałam rolet do nowego mieszkania. Natrafiłam na ofertę... Alicja Polecam (2) Zamawialam rolety dzien\noc u nas sie sprawdzaja:) Cena przystępna, obsluga... Kamila Polecam (2) Zamówiłem jakiś czas temu rolety do całego mieszkania. Z jakości i ceny... Krzysztof Rolety (2) Polecam rolety tej firmy. Kupiłam rolety dzień - noc i pięknie się... Iwona adek - opinia (2) Polecam pod kazdym wzgledem , bardzo mily pan od montazu ,punktualnosc,cena... adek Mogę tylko polecić pod każdym względem (1) Bezpośredni producent, atrakcyjne ceny, rzetelna i terminowa realizacja.... Bartosz REWELACJA - polecam (1) Rolety prezentują się doskonale. Bardzo solidnie wykonane. Realizacja... Aga Polecam (1) I ja dołączyłem do grona zadowolonych klientów. Już od tygodnia wraz z żoną... Jarek Zuza - opinia (1) Zamówiłam żaluzje drewniane i rolety rzymskie. Świetna jakość materiałów i... Zuza TAK (1) tak tak i jeszcze raz tak:) ładnie, szybko, estetycznie i profesjonalnie.... natalia- zadowolona klientka