Tropical Island koło Berlina- czy ktoś wie o jakichś wyjazdach z Gdańska(samolot, autokar)?

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Tropical Island koło Berlina- czy ktoś wie o jakichś wyjazdach z Gdańska(samolot, autokar)?
Szukam wygodnego połączenia do Tropical Island, najchętniej niedrogo samolotem, bo jazda samochodem zbyt męcząca. Czy ktoś już to "przećwiczył"? Byłabym wdzięczna za informacje.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

I ja się przyłączam

również bym prosił o informacje
andkowalewski@wp.pl
dzięki

super sprawa samochodem

Hejka ,ja już tam byłam z przyjaciółmi i jechaliśmy samochodem wyszło nas jakieś 120 zł na osobe a podróż z przerwami trwała około 8 godzin.Także wydaje mi się ,że jest to całkiem niezły czas i środek transportu całkiem niezły bo nie uzaleznia cię od innych.Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Tropical Island koło Berlina- czy ktoś wie o jakichś wyjazdach z Gdańska(samolot, autokar)?

Tanie przeloty do Berlina trafiają się bardzo często, wystarczy przeszukiwać wyszukiwarkę tanich połączeń http://www.tanie-latanie.net/
Nie wiem tylko jaki jest koszt transportu z lotniska i czy w związku z tym będzie się to kalkulować.

Re: Tropical Island koło Berlina- czy ktoś wie o jakichś wyjazdach z Gdańska(samolot, autokar)?

Wynajem busa wraz z kierowcą VW T5 Caravelle.
8 osób + kierowca.

Samochód posiada na wyposażeniu 2- strefową klimatyzację,
przyciemniane szyby, indywidualne oświetlenie dla każdego miejsca,
rolety.

Każdą ofertę ustalamy indywidualnie.
Wystawiamy faktury Vat.

Więcej informacji na stronie http://www.viptrans.pl

Kontakt:

531 091 091
bus@viptrans.pl

Z berlina pociągiem mozna podjechac...

Pociąg pospieszny RE 2 odjeżdża z Berlina lub Cottbus do stacji Brand (Niederlausitz) co godzinę. Dla przykładu: podróż ze stacji Berlin Alexanderplatz do Brand trwa 50 minut.

Ze stacji w Brandt bezpłatny autobus shuttle zawiezie Was do Tropical Islands. Godziny odjazdu naszych autobusów są dopasowane do czasu przyjazdu pociągów.