Maja - ocena (1) Jestem zadowolona ze współpracy z firmą Tyrma. Wszystko wykonane... Maja Marcin - ocena (1) Remont wykonany sprawnie, zgodnie z ustaleniami i w terminie. Dobry kontakt,... Marcin Michał - ocena (1) Przejrzysta wycena, kontakt o każdej porze i kompleksowość prac (od wyburzeń... Michał
Mateusz Pagel - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam firmę Tyrma. Prace zostały wykonane solidnie oraz... Mateusz Pagel W.gabba - ocena (1) A porażka, kupa nerwów...nie polecam absolutnie! W.gabba Wiktoria - ocena (1) Słuchają, doradzają, szybko działają. Moim zdaniem pełen profesjonalizm! Wiktoria Ania - ocena (1) Tyrma to świetna firma!!! Szybki czas realizacji prac, profesjonalne... Ania Michał Dziedzic - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług, które firma Tyrma świadczyła podczas... Michał Dziedzic Piotr - opinia (1) Serdecznie polecam , Panowie konkretni, pracowici , fach mają w... Piotr Oliwia - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić te firmę każdemu ! Szybki czas realizacji i... Oliwia Weronika - opinia (1) Na Panów trafiłam z polecenia i dalej polecam. świetnie wykonana praca,... Weronika Aleksandra - opinia (1) Przemili fachowcy, o ogromnej wiedzy, doświadczeni. Praca wykonana dokładnie,... Aleksandra Maria - opinia (1) Firma naprawdę godna polecenia! Zleciliśmy wykończenie mieszkania mając... Maria Przemek - opinia (1) Na daną chwilę żadnych uwag. Panowie wykonują swoje zadanie wzorowo naprawdę... Przemek Darek - opinia (1) Firma polecona przez znajomego. Nie da się ich zaskoczyć (mają narzędzia... Darek Karol - opinia (1) Co tu dużo mówić - w końcu fachowcy tacy jak należy. Mają narzędzia, mają... Karol Alina J. - opinia (1) Po wizycie Panów efekt jak malowany! Oczywiście polecam Alina J. Jarek - opinia (1) Ekipa na medal! Mieszkanie wyszlifowane, wymalowane, podlogi zrobione -... Jarek