U Weterynarza

Weterynarze

Gdańsk, Czarny Dwór 14/6

Fachowość z sercem (1) Nie mam własnego zwierzaka, ale będąc tam kilka razy przy tak zwanej okazji,... Przypadkowa obserwatorka Diagnoza bez badań (1) Mój pies parę miesięcy temu dostał diagnozę choroby serca postawioną przez... Karolna polecam! (1) Polecam wszem i wobec przychodnię 'u weterynarza'. Pani Ola i Pan Adam zajęli... Jankowicz
POLECAM UWETERYNARZA (1) Po raz kolejny byłam z moim psem i kotem w przychodni uweterynarza z... Klementyna K. Pani Ola? (1) Wszystko naprawdę fajnie, ale mam obawy jeśli jadąc na wizytę nie ma Pana... Kasia Polecam Przychodnie (1) Polecam przychodnie "U weterynarza". Obsługa super, Pani doktor Dominika... Anna Brawo Pani Doktor Magda (1) Po skomplikowanej operacji naszej suni, Księżniczki, byliśmy lekko... Wdzięczny pacjent Tylko Czarny Dwór! (1) Musiałabym pisać całe wypracowanie o tym, ile zawdzięczam Pani Oli, Panu... Marzena Katarzyna - opinia (1) Cóż mogę napisać ?! Żadne słowa nie wyrażą mojej wdzięczności. Po wielu... Katarzyna weterynarze (1) FACHOWOŚĆ kadry lekarzy,kultura, szybkość obsługi,podejście do pacjenta i... Jerzy Stańczak Mogłoby być lepiej. (2) W zasadzie od lat polecam/polecałam ten gabinet, jest miło, w większości... p. Polecam w 100% (1) Wszystkie osoby pracujące w tej przychodni są niesamowicie profesjonalne, a... Beata M. Emilia - opinia (1) Gorąco polecam!!!!! Emilia Pani Doktor (1) Jest super, a do takiej Pani doktor to nawet ja mogę sie poddać leczeniu:)... Zadowolony klient A - opinia (2) Jestem klientka Pana doktora od kilku lat. Moja sunia ma juz 10 lat.Trafiłam... A POLECAM , POLECAM, POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) W końcu znaleźliśmy "naszego" odpowiedniego weterynarza , który z... Martyna Legomina SUPER (1) polecam Przychodnie w Pruszczu Gdańskim na ul. Cichej. Zawsze przemiła Pani... stefan i przyjaciele. POLECAM Z CAŁEGO SERCA!!! REWELACJA! (1) Pierwsza wizyta- szybkie i trafne rozpoznanie problemu ( na miejscu można... Monika Wasilewska, Chester. Wspaniały lekarz nie tylko dla psów i kotów (1) Weterynarz ma bardzo profesjonalne podejście do wszystkich zwierząt i ich... królinia Bezkonkurencyjni :)) (1) Wystarczy raz przyjechać do nich i zobaczyć ilu mają małych i dużych klientów... Ania, Sony, Stefa,Mefisto i Jaga