UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Marta - opinia (1) Bardzo polecam tę ubezpieczalnię, wizyta przebiega bardzo sprawnie, bez... Marta Piotr - opinia (1) Bardzo polecam, Pani Żaneta wszystko ustaliła telefonicznie, a sam odbiór... Piotr Wioletta - opinia (1) Jak zwykle niezawodny , polecam Pana Huberta! Wioletta
Daniel - opinia (1) Agent jest zawsze bardzo pomocny i rozwiazuje wszystkie problemy szybko i... Daniel Anna - opinia (1) Porządna firma. Korzystałam już wcześniej z usług w tej firmie w punkcie... Anna Jacek - opinia (1) Wszystkim tym, którzy chcą ubezpieczyć mieszkanie (i nie tylko) bardzo... Jacek Bartosz - opinia (1) Polecam. Bardzo dobry kontakt z przedstawicielem ubezpieczalni Panią Joanną... Bartosz Krzysztof - opinia (1) Bardzo miła i sympatyczna obsługa, ale przede wszystkim fachowa. Dzięki... Krzysztof Zbyszek opinia - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa, szeroki wybór ofert, oferty tańsze niż w... Zbyszek opinia Global - opinia (1) Polecam - świetna obsługa i pełen profesjonalizm Global Daniel - opinia (1) Bardzo profesjonalnie i trafnie dobrana oferta. Polecam serdecznie Daniel Zdzisław - opinia (1) Byłem w tym punkcie jak co roku i moje wrażenie jest nie zmienne.Jestem... Zdzisław Katarzyna - opinia (1) Bardzo uprzejma, szybka i rzeczowa obsługa, sprawa doboru ubezpieczenia OC i... Katarzyna M - opinia (1) Korzystam z usług i pomocy ubezpieczalni w Galerii Morena od paru lat: dwie... M Marek - opinia (1) Bardzo trafna analiza rynku. Dostałem ofertę nawet poniżej stawek... Marek Barbara B - opinia (1) Polecam Panią Aleksandrę Sarnowską Barbara B danielo - opinia (1) Korzystam od lat. Najprostszy i najbardziej korzystny sposób na kupno OC. danielo Paweł - opinia (1) Zdecydowanie polecam obsługę firmy. Dzięki szczegółowej analizie działalności... Paweł Małgosia - opinia (1) Świetna obsługa, profesjonalne podejście. Małgosia Anna - opinia (1) Bardzo profesjonalna i szybka obsługa. Anna