Gdzie kupie jakieś fajne ciuchy niedrogo? Syn jest troszeczkę grubszy i wyrósł praktycznie z wszystkich ubrań.Za odpowiedz bardzo dziękuje
00
Re: UBRANIA DLA CHŁOPCA NA 140 CM GDZIE KUPIĆ?
~mia
(9 lat temu)
mam syna 140 i kupujemy niedrogo w pepco, w carrefourze, auchan itd... w h&m promocje też są. Dziecko rośnie, ciuchy na sezon bywają, a jakościowo nie jest źle w takich miejscach z dziecięcą odzieżą. Do pepco bo nie mam blisko to jeżdżę raz na jakiś czas wychodzę z siatą zapakowaną ciuchami a wydam ze 150zł-opłaca się dla dzieciaków. Dla dorosłych to już średnio. No i lidl zapomniałabym
00
~monika
(9 lat temu)
Bardzo dziekuje od jutra zaczne sie rozglądać
00
~ja
(9 lat temu)
ubrania w tak niecodziennym rozmiarze to chyba tylko na miarę :l
co za pytanie, wszędzie, przecież nie w aptece.
40
~monika
(9 lat temu)
Troszeczke grubszy to nie znaczy ze niecodzienny rozmiar ! Prosze dobrze czytac
01
~:)
(9 lat temu)
Proszę kumać sarkazm.
10
~monika
(9 lat temu)
To forum jest coraz gorsze żałuje że ocokolwiek zapytałam ach ludzie to.....
02
~olka
(9 lat temu)
Nie to nie forum coraz gorsze tylko pytania bo do tej pory ubrań nie kupowałaś czy jak .Wydaje mi się ze w sklepach są różne rozmiary .No chyba ze to takie wielkie niemowlę o do tej pory był ubierany w sklepach z ubrankami niemowlęcymi dlatego zadajesz takie dziwaczne pytania.
20
~ja
(9 lat temu)
dokładnie, przecież wiadomo że na 140cm ubrania kupuje się w KAZDYM JEDNYM sklepie z ubraniami, w zależności gdzie kto lubi, ja na przykład wybieram Reserved, HM, Pepco, Zarę, trochę w Tesco F&F. Pytanie dość banalne.