Ubytki zakładane przez p. Doktor E. D. wypadają

Niestety bardzo się zawiodłam. P. doktor Ewa D. założyła mi dwa wypełnienia obydwa wypadły po około 3 tygodniach. Wcześniej leczyłam się u innych stomatologów i nigdy nie miałam podobnej ''przygody''. P. Wróciłam do niej z reklamacją, nie była zadowolona ale po raz kolejny założyła wypełnienie i.. znowu wypadły! Wróciłam więc po raz kolejny pani doktor jeszcze raz założyła wypełnienia niestety po 3 tyg. znowu wypadły. P. doktor tłumaczyła, że może tak się zdarzyć podczas gdy pacjentka ma menstruację, jajeczkowanie i podobne stany - czegoś takiego jeszcze nie słyszałam. Plomby wypadają podczas menstruacji - to dobre.. Zniecierpliwiona poszłam do innego stomatologa. Lekarz obejrzał wcześniejszą pracę p. Doktor Ewy D. i stwierdził że ubytki były źle przygotowane pod wypełnienia dlatego plomby się nie trzymały ( zęby były ''niedoczyszczone'' były na nich widoczne plamki próchnicy) . Bez komentarza..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ubytki zakładane przez p. Doktor E. D. wypadają

To, że wypadają to jeszcze mało. Pani Ewa to zwykła oszustka i naciągaczka. Zakłada najtańsze wypełnienia, które są refundowane z NFZ, a pobiera za nie opłatę jak za te z górnej półki. Ja wszystkie zęby leczone u P. Ewy poprawiałam u innego dentysty, który był zszokowany, że zęby były niedawno robione. Stwierdził też, że P. Ewa prawdopodobnie żle widzi, ponieważ ubytki były źle doczyszczone, a plomby zrobione jak u rzemieślnika a nie profesjonalisty. STANOWCZO ODRADZAM WIZYTĘ U TEJ PANI!!! Kłamie w żywe oczy. Nie spotkałam się jeszcze z taką bezczelnością i arogancją, a przy tym pewnością siebie...

Re: Ubytki zakładane przez p. Doktor E. D. wypadają

Zgadzam sie ,koszmar a herezja opowiadane podczas wizyty sa nie zniesienia.Chciałem uciekać z rozwierconym zębem.