Uprowadzona Alice Creed

Temat dostępny też na forum: Uprowadzona Alice Creed
Opinie do filmu: Uprowadzona Alice Creed.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

swietny film

polecam każdemu kto lubimy filmy akcji, bogata obsadę i wielowątkowość filmu.Nigdy nie widziałem tak świetnego filmu który pozostawił ślad w moim umyśle i skłonił mnie do rozważań nad tym jakie życie ludzkie jest kruche. Ten film poruszy serce każdego widza o wysokich wymaganiach. Na pewno wybiorę się na niego raz jeszcze .. a tak poważnie to TOTALNE DNO :) obsada świetne przez cały film przewijają się tylko 3 osoby !!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

jest ok.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

ujdzie

Ładny naturalistyczny początek, dwie niespodziewanki w fabule, całkiem dobre aktorstwo, ale widziałam 2 tygodnie temu i nic szczególnego po filmie w głowie nie zostało...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

przeciętny

nic specjalnego, do kina napewno nie wybrałbym się na ten film
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

rewelacja

w kinie było 5 osób, pomyślałem więc że film jest słaby, ale kazdy kto wychodził mówił bileterce, że film był genialny. Podzielam zdanie, naprawdę dobre kino akcji, ale dla ludzi którzy kino rozumieją, nie dla tych którzy chcą kolejną "szklana pułapkę". Plus za to, że gra go kino Neptun, gdzie przynajmniej można porozmawiać z pracownikami o filmach:)

złe tłumaczenie tytułu!

Powinno być "Zniknięcie Alice Creed" niby nic a jednak kiedy film się kończy, to tytuł jest bardzo wymowny i w tym momencie "zniknięcie" nabiera ogromnego znaczenia. Film dobry, nawet bardzo dobry. Multum zwrotów akcji, zaskakujący i wciągający. Lepszy niż amerykańskie gnioty. Polecam

ale film! dawno tak mnie nie trzymał film w napięciu!

Multiplexy odstawiam i chodzę do DKFów. Tam jest jednak ambitniejsze kino. Kasowe, wielkie przeboje, to w 80% gnioty...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Diva Futura (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Diva Futura . Przeczytaj o filmie.

Skrzyżowanie (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Skrzyżowanie . Przeczytaj o filmie.

Nasienie świętej figi (9 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Nasienie świętej figi . Przeczytaj o filmie.