Urząd Gminy będzie otwarty dłużej

Urząd Gminy będzie otwarty dłużej, Burmistrz Wojciech Kankowski zdecydował, że w poniedziałki i wtorki pracownicy poszczególnych referatów Urzędu Gminy będą pracować do godz. 17.00. - szczegóły w Expresie Kaszubskim
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Urząd Gminy będzie otwarty dłużej

I bardzo dobrze! Do tej pory było tak, że jak chciałam załatwić sprawę w Urzędzie to musiałam brać wolne w pracy.
Jeszcze jedno spostrzeżenie z mojej strony. Na parkingu przy UG nigdy nie ma wolnego miejsca, choć stoi jak byk tablica, że parking dla klientów urzędu a w urzędzie petentów można na palcach jednej ręki policzyć. Powinno się pracownikom wydzielić jakąś część miejsc parkingowych a resztę pozostawić do dyspozycji petentów. Będę pisać w tej sprawie do gminy
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

do 17 :00 a czemu tylko do 17 ?
Jak ktos ma zmiane do 20 to i tak nic nie zalatwi
W mc powinno byc otwarte 2 razy do 21:00
Petentów pewno będą mieli
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Super, bardzo dobra wiadomość, chociaż wg mnie do 18 byłoby jeszcze lepiej. Większość pracuje do 16 i trzeba jeszcze dojechać, z Gdańska czy Gdyni to godzinka o tej porze, a wpadać na kilka minut przed zamknięciem... . Do 21 to przesada, przecież jak pracujesz do 20 to możesz sprawę załatwić rano, albo innego dnia jesli nie jest to 8 godzinny dzień pracy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Taras z desek kompozytowych - (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

fotowoltaika (185 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...