Badanie termowizyjne domu jednorodzinnego (1) Witam, szukam firmy która zbada gdzie ucieka ciepło i odpowiednio ociepli... Ronin NNT. wymiana frontów kuchennych+sufity podwieszane->szukam sprawdzonej firmy (4) Witajcie celowo piszę tutaj bo wiem, że jesteście nieocenione również w... Miraceel Szukam kogos do pomalowania pokoju (3) Szukam kogos solidnego do pomalowania scian w pokoju, prosze o kontakt na... gosia
blachodachowka ocieplenie itd (6) Witam. poszukuje firmy godnej i zaufanej do remontu dachu na domu jedno... michmar podłączenie kuchni gazowej (2) Witam. Szukam fachowca z centrum Gdyni lub okolic do podłączenia kuchni... tomka nowe mieszkanie do wykończenia Reda (5) Witam Poszukuję ekipy,która jest w stanie wykończyć mieszkanie w stanie... jolka1985 kafelki ile kosztuje ułożenie (6) Ile kosztuje ułożenie 1 m kw. kafelek? anna Zabudowa kuchni - niedrogo (2) Witam, poszukuje dobrej firmy/osoby,która wykonuje zabudowy kuchni w... Ela Szafa na wymiar. (2) witam, Szukam osoby - stolarzy, firmy, która wykona szafę do przedpokoju... panna Borgio projektant ogrodu (4) Czy mozecie polecic sprawdzonego architekta krajobrazu. Chodzi o podpowiedzi... ania gdzie tania naprawa telewizorow (1) Prosze o namiary mamaalanka Wykonczenia i remonty (1) Wykonujemy wynonczenia wnetrz jak rowniez remonty mieszkan domow.Nasze ceny... Łukasz RENOWACJA DRZWI I FuTRYN?? (4) A moze ktos poda koszt tej renowacji. Moje futryny sa szeeerokie i popekane... zainteresowana budowa domu (3) poszukuje architekta z powiatu wejherowskiego ktory przerobi mi gotowy... seweryn wykończenie pod klucz (17) Potrzebuję namiarów na sprawdzoną ekipę która wykona kompleksowe wykończenie... ssprezynka balkon (1) poszukuje firmy ktora zajmuje sie oklejaniem szklanych balustrad balkonowych m. poszukuję stolarza (nie firmy) do zrobienia wymiarów i montażu kuchni (6) Witam, poszukuję stolarza który wykona dl mnie meble kuchenne pod wymiar.... iria86 Kto mi poleci dobrą i niedrogą firmę, która robi rolety na wymiar? (4) Jak w temacie, chcę zamówić rolety na dwa okna, kolor turkusowy i soczysta... asela Uszczelnianie okien-ile kosztuje? (4) Okna wymieniane w 2007 roku. W zeszłym roku podczas opadów zrobiła się... Anka_Gda fundamenty (2) Czy ktoś może polecić specjalistę od fundamentów, chodzi o stary budynek,... Gonia