Organizacja szkoleń (1) Hej! Możecie polecić mi firmę, która zajmuje się organizacją szkoleń.Pilne!... aniaa.m Parkiet (1) Witam. Czy ktoś poleci dobra firmę która zajmuje się parkietami? W miarę... Krystiann1 Remonty, nie polecam - master bud kamil n. z Gdańska (9) Nie polecam usług wykonywanych przez Pana Kamila. Remont zakończony... Kk
Hydraulik Banino (16) Potrzebny hydraulik do drobnej naprawy. Macie jakiś kontakt? ja Odnawianie starego wieszaka z drewna (4) Mam stary stojący wieszak z drewna. Chcialbym usunac lakier i wykonczyc go... Eternata Janek (1) To są zwykli oszuści z milionowymi długami, nie płacą nawet swoim... Alarm dla domu jednorodzinnego (6) Szukam dobrej i sprawdzonej firmy instalującej alarmy w domach. Możecie kogoś... m&m Stal nierdzewna, jaka firma? (2) Ostatnio szukałam firmy, która oferuje cięcie stali, podobno firma Nova... moderamonia Zły (1) Ta firma to już przeszłość. Mają długi wszędzie i u wszystkich. Milionowe długi Karol Nowoczesne drzwi, które wybrać? (1) Ostatnio zmierzyłam się z zakupem drzwi nowoczesnych do mieszkania. Najlepsze... moderamonia Zły (1) Ta firma to już przeszłość. Mają długi wszędzie i u wszystkich. Karol Poszukuje sprawdzonej Firmy Budowlanej (3) Witam, Planuje za kilka miesięcy ruszyć z budowa domu w Kosakowie. Szukam... Paula Zły (1) Ta firma to już przeszłość. Mają milionowe długi wszędzie i u wszystkich. Inwestor Jak załadować ulubioną piosenkę na telefon z Androidem? (2) Jeśli nie znasz jeszcze dzwonków, z pewnością przegapisz coś naprawdę... Baldric21 Firma Remontowa (1) Witam, czy ktoś z tu obecnych miał do czynienia z firmą remontową Tomasz... aga1988 projekt łazienki (2) Witam poszukuję osoby która zrobi projekt łazienki z płytek opoczno ZEBRANO,... ssprezynka Projekt łazienki (3) Witam, poszukuję kogoś kto wykona projekt łazienki łącznie z... Jarek Usługa zgodnie z umową (2) Dziś, punktualnie o 14.00 miałam wymianę drzwi. Bardzo sympatyczny Fachowiec,... Dorota z Gdyni Sprzątanie po remoncie? (2) Jesteśmy na końcowym etapie remontu naszego domu. Obecnie poszukuję firmy,... Jacek Kafelkarza poszukuje tanio i solidni (2) Poszukuję kafelkarza który położyłby kafle podłogowe w małej łazience (4m... Ania Łojewska