Zapytanie o otworzenie firmy (4) Witam, jak można otworzyć firmę budowlaną? Jakie restrykcje, wymagania itd maniekuy238 Szukam kogoś do posprzątania mieszkania (1) Witam szukam kogoś Do posprztanaia mieszkania. Jakie ceny za taką usługę... Lucyna Szukam kogoś do sorzatania biura (4) Ktos cos? agawojciechowska@onet.eu
Szklarz Suchanino. (1) Gdzie znaleźć w tych czasach szklarza, który wstawi nową szybę do drzwi... Iwona Szukam firmy (3) Witam Szukam firmy,która wykona mi przeszklenie między salonem a kuchnią na... Maggie Invest Consulting Poznań ul. Strzeszyńska 61 (2) witam, chciałbym poznać wasze zdanie na temat tej firmy jakie macie... Eryk2 Murarz/zbrojarz (1) Dzień dobry, szukamy zbrojarza, murarza do dokończenia wieńca i zalania... Angelika Kuchnie Relinges (2) Witam, Chciałem zapytać czy może miał ktoś styczność z firmą relinges z... Adio Szukam kogoś do elewacji (1) Witam, szukam kogoś kto dobrze wykona elewację w domu rodziców. Dyziu9395 Firma sprzątająca w Baninie? (34) Szukam dobrej sprawdzonej firmy sprzątającej w Baninie może ktoś coś wie:) Ania.S Ekipa remontowa z polecenia (3) Czy ktoś mógłby mi polecić jakąś zaufaną ekipę remontową? Mam do zrobienia... Marcin Poszukuję dobrego fachowca do montażu płyt gk i wykonania cekolu. (3) Jak w tytule. Miejsce pracy Demlin k/Skarszew 35 km. od Gdańska. Będę jeździł... Marek Jak koszt (1) Mam pytanie do fachowców od wykończeniówki. Jestem w trakcie przygotowania... laserowe wycinanie w blasze (1) Jeśli potrzebujesz szybkiego cięcia laserowego pomoc uzyskasz w Centrum... szarleja Domek letniskowy - budowa (1) Witam, proszę o polecenie jakiejś firmy stawiającej gotowe domki letniskowe? Sas1298 oklejanie mebli (3) Witam...czy może znacie jakaś firmę, zakład który wykonuje oklejanie... adam Wygluszanie drzwi wejsciowych (1) Dzien dobry, mimo poszukiwan nie odnalazłam w Trojmiescie firmy zajmujacej... Gabi Płyty miedziane ścienne (1) Przedstawiamy Państwu okładzinę ścienną wykonaną z blachy miedzianej. Grubość... TESTA01 Rzeczoznawca stolarz (2) Pilnie potrzebny stolarz który oceni wykonanie mebli kuchennych. Grażyna szukam firmy do wykonania osłony drewnianej... (1) Zlece wykonanie osłony drewnianej na murku tarasowym (slupki + przęsła).... Rafał