Uwaga, dziki na Pogórzu

LUDZIE, uwaga na dziki biegające stadami po Pogórzu Dolnym !!!!!!!! Co na to Radni mieszkający na ul. Zelaznej- udają ,że nie widzą nie słyszą a może postarają się by coś w tym zakresie zrobić - nie wiem jakiś odstrzał może? nie wiem ale się boję , niE chciałabym spotkać się "oko w oko" z takim zwierzęciem!!!!!!!!! Róbmy z tym coś, by czuć się bezpiecznie na naszym osiedlu.Czekamy na inicjatywę radnych-mieszkańcy ul.Żelaznej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Uwaga, dziki na Pogórzu

na gornym tez buszują w okolicy schodów na żelazną :/ trzeba uważac na spacerze z psem..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

trzeba to gdzieś zgłosić. Z tego co wiem z Gdyni wywozili dziki, które spacerowały po bulwarze. Z Pogórza też powinni je usunąć.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

tomuś Ty sobie łeb odstrzel imbecylu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja też widziałem wczoraj jednego osobnika. Był to dzik gwałciciel
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brawo za wywieszone w każdym bloku na Dolnym Pogórzu informacyjne ulotki, telefon interwencyjny!!!!!!!!!! Ciekawy jestem jaka będzie reakcja po wykonanym telefonie pod wskazany w ulotce numer, bo dziki dalej spacerują stadami po pogórzu dolnym i górnym.Niszczą klomby i trawniki, mieszkańcy dalej boją się i czują zagrożenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a możesz podać ten numer i treść ogłoszenia? chętnie wywieszę również na Górnym.

jakiś debil jeździ białym yarisem i biega za tymi dzikami GA 5514J a to nie rozwiazanie bo dzik kiedy jest płoszony może być groźny nie dokarmiać a same sie wyniasą
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Watacha na Zeliwnej . 10 min temu , locha z mlofymi i dwa samce . Przeploszyly nas z kulturalnego piwka , przegiecie !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A może tu trzeba dzwonić: ??????

Straż Miejska
ul. Zakręt do Oksywia 10
81-244 Gdynia

EkoPatrol/Zadania z zakresu ochrony środowiska i zwierząt
58 660 11 83
661 600 571
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wczoraj ok godziny 23 stadko dzików wyszło pod bloki od strony lasu przy ul. Rzymowskiego. Miejscowe pijaczki rozproszyły się w tempie natychmiastowym, brawa dla pani która dzielnie przyszła po swojego psiaka, nazywając go w obecności dzików 'tchórzem' ze śmiechu wytrzymać nie mogłem. Wieczór dzięki dzikom , szlachetnej Pani oraz kilku żubrom uważam za udany. Bez odbioru.

Myślałam, że teraz już przestały się pokazywać... a jednak nie :/

ja je widze codziennie pod blokiem ;) okolo 23 buszują po porębskiego :P

są, są teraz przy Maciejewicza grasują i przy Kosko.

czyli mają się nadal dobrze...tylko szkoda, że od lutego nic nie można na tą sprawę poradzić....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziki łażą już po osiedlach na pełnym legalu,są prawie co wieczór.Poryte są całe trawniki,ogródki i place zabaw.Swinie się nażrą i wracają skąd przyszły,a nam zostaje widok zrytych placy i mega dziury,na których dziecko może skręcić nogę,lub zrobić sobie inną krzywdę jak podczas zabawy na podwórku wpadnie w taką dziurę.Spółdzielnie mają gdzieś i nikt nawet nie próbuje tego wyrównać.Miała powstać na pogórzu odłownia i co ? jest? Dlaczego nie wyłapują dzików i ich nie wywożą?

Inne tematy z forum

Transport, przeprowadzki (44 odpowiedzi)

https://ogloszenia.trojmiasto.pl/transport-przeprowadzki/transport-przeprowadzki-ogl62931286.html