Uwaga na dania "na wynos"
Sprawdzajcie co Wam zapakowali! Jak sprawdzicie w domu reklamacji nie uznaja! Jest to celowe działanie pakowanie byle czego, dania różnią się wyglądem i wielkością od tych podawanych w lokalu.
Gdyby na miejscu podano to co pakują "na wynos" od razu była by reklamacja.
Byłam stałą klientką Ankera, jadłam na miejscu i kupowałam też na wynos. Kilka razy zdarzyło mi się kupić kilka gołąbków i dopiero w domu zobaczyłam co mi zapakowano. Otóż gołąbki różniły się wielkością, niektóre były ok. 1/2 mniejsze od pozostałych. Postanowiłam je zważyć. Ważyły od 170g do 280g. Cena oczywiście była jednakowa 4zł za sztukę.
Pomijam fakt, że 2 z nich ( kupiłam 5 sztuk) nie miały w połowie kapusty i wyglądały bardzo nieapetycznie.
Właściciel ciągle nieobecny, personel nie chce podać tel. do właściciela.
Zraziłam się zupełnie, bo nie był to pierwszy przypadek.
Osoba z którą rozmawiałam przedstawiła się jako szefowa kuchni i nie umiała zająć właściwego stanowiska.
NIE POLECAM! Kiedyś, kilka lat temu - tak. Obecnie NIE!
Gdyby na miejscu podano to co pakują "na wynos" od razu była by reklamacja.
Byłam stałą klientką Ankera, jadłam na miejscu i kupowałam też na wynos. Kilka razy zdarzyło mi się kupić kilka gołąbków i dopiero w domu zobaczyłam co mi zapakowano. Otóż gołąbki różniły się wielkością, niektóre były ok. 1/2 mniejsze od pozostałych. Postanowiłam je zważyć. Ważyły od 170g do 280g. Cena oczywiście była jednakowa 4zł za sztukę.
Pomijam fakt, że 2 z nich ( kupiłam 5 sztuk) nie miały w połowie kapusty i wyglądały bardzo nieapetycznie.
Właściciel ciągle nieobecny, personel nie chce podać tel. do właściciela.
Zraziłam się zupełnie, bo nie był to pierwszy przypadek.
Osoba z którą rozmawiałam przedstawiła się jako szefowa kuchni i nie umiała zająć właściwego stanowiska.
NIE POLECAM! Kiedyś, kilka lat temu - tak. Obecnie NIE!