W Samo Południe, niedziela, mostek Oliwa, 12:00 przejażdżka rowerowa, zapraszam!

Temat dostępny też na forum: Rowery
Powitanie Nowego Roku w starym stylu - zbiórka/przejażdżka, już jutro w niedziele w samo poludnie czyli o 12.00.

Ekipa SK wraz z "stara wiara" ;) , zaprasza na spotkanie i przejazdzke w starym stylu - czyli "jak drzewniej bywalo".

Tempo umiarkowanie szybkie. Ubior cieply.
Po przejazdzce spotkanie w Bacowce lub innym miejscu, gdzie mozna odtajac po mroznych zabawach na sniegu :) wiec drobne sie przydadza :)

do zobaczenia,

Pozdrower,
Peter
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: W Samo Południe, niedziela, mostek Oliwa, 12:00 przejażdżka rowerowa, zapraszam!

Okazalo sie, ze braklo chetnych. Na miejscu stawili sie tylko Killersi w osobach Wojtka J i Wojtka Sz.
Przejazdzka trwala okolo 2,5 godziny, dobre 30 km i super wrazenia.
Trasa wiodla lasami w okolicach Doliny Radosci i na zakonczenie przez Pacholka do Sopot.

Bylo swietnie a wszystkie piecuchy i miekkie __ moga tylko zalowac.
:-)
Pozdrower,

Re: W Samo Południe, niedziela, mostek Oliwa, 12:00 przejażdżka rowerowa, zapraszam!

dla mnie trochę późno zbiórka, nie jestem śpiochem i poszedłem ok. 10 do lasu, prawie 3h po śniegu poszalałem ;-)

Bylo się nie wylegiwac w cieplym lozeczku z rana ;)
My od 9 jezdzilismy, 12 godzina to troche późno...
Pozdro

hehhehe, trzeba bylo z nami imprezowac w piatek to juz widze jak bys wstal :P
przy okazji, umawialismy sie w sobote na niedziele i wiedziales o ktorej zbiorka :P

jak bedziecie jechac w nastepna niedziele to przyjade i moze kogo wiecej wezme rowniez :)

12 to było troche późno, a odległośc do mostku z mojego domu to już jest niezły trening. tak że dojerzdżajac musiałbym już wracać :)

są jakies grupy rowerowe z 3miasta a najlepiej z Sopotu?
linki do for itd. mile widziane :)

gg: 4231463

Inne tematy z forum

wymiana kotła gazowego (3 odpowiedzi)

dzień dobry, czeka mnie wymiana dwufunkcyjnego kotła gazowego w mieszkaniu niespełna 80m, obecnie...

gdzie chodzicie do stomatologa? (14 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...