WSTYD DLA GDAŃSKA

-niech Gdańsk wstydzi się za Tuska i Nowaka w szczególności za drenaż kieszeni kierowców poprzez fotoradary.Tusk śmiał się z Kaczyńskiego że"tylko facet bez prawa jazdy może stawiać tyle fotoradarów" NO I CO??? ZROBIŁ Z GĘBY D... I SAM ROBI TO SAMO I NA WIĘKSZĄ SKALĘ.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: WSTYD DLA GDAŃSKA

leoś, nie bądź pisior! miałeś euro? miałeś... masz wypasiony stadion w gdańsku? masz...

więc teraz siedzieć cicho i płacić

a gdy złamiesz już przepis i przyjdzie Ci zapłacić mandat, zawsze mozesz powiedzieć "spełniam swój patriotyczny obowiązek", moje bieniądze budują lepszą Polskę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie mieszaj chłopie sportu do polityki! Z czego się cieszysz że na euro Polska była najsłabszą drużyna? A stadiony za miliony wybudowane/niejeden wielkie lody ukrecił przy budowie skoro na Ukrainie podobny stadion na 3 krotnie mnie pieniędzy potrafili wybudować/-te stadiony teraz nie będzie za co utrzymać.Oby nie było tak jak w Portugalii gdzie połowa stadionów już nie istnieje.Widzę że dla Ciebie każdy kto krytykuje rząd to PISIOR!Pewnie też nie masz prawa jazdy bo jakbyś jeździł to zrozumiał byś o czym mówiłem,nie o bezpieczeństwie a skoku na kasę!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

@dds chyba ironizuje?
:-)

Wcale nie ironizuję!!

Z całego serca popieram władze naszego miasta i naszego Prezydenta Pawła Adamowicza, niech nam jeszcze rządzi przez wiele kadencji.

Gdańsk się rozwija. Także pod względem liczby fotoradarów.
Mam nadzieję, że będziemy w awangardzie dbania o bezpieczeństwo na naszych drogach.

Społeczeństwo pragnie fotoradarów, tylko tak można tępić piratów drogowych.

A do tego podreperuje się budżet miasta. Dwie pieczenie na jednym ogniu. Po prostu pysznie. Pysznie.

Naszym władzom w sprawie buzetu jeszcze podpowiem...

zamiast tablic "Gdańsk-stolica Kaszub", na rogatkach miasta trzeba postawić bramki poboru opłat, tak żeby poruszanie się po naszym pięknym mieście były odpłatne. Tak jak to się robi w miastach zachodniej Europy.

Jednorazowe opłaty za wjazd lub abonamenty.

Do tego proponuję wprowazić jeszcze certyfikaty ekologiczne, takie naklejki wzorem niemieckim. Też trochę grosza wpadnie a będziemy mieli czystsze powietrze.

Tylko rowery drodzy państwo, tylko rowery...

Inne tematy z forum

Karol Nawrocki vel Tadeusz Batyr (12 odpowiedzi)

Niedawno w ogólnopolskich mediach toczyła się i toczy dyskusja dotycząca osoby niejakiego Karola...

Czy złodziej złapany za rękę przestaje być złodziejem ? (13 odpowiedzi)

Tow. Nawrocki z partii putinowskiej zadeklarował oddanie mieszkania, które przejął od Pana...

Jak uczucia po wynikach wyborów? (10 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...