Weekend we Wrocławiu

Weekend we Wrocławiu
Jestem 40 letnim, przystojnym i zadbanym facetem. Jak przystało na normalnego faceta w moim wieku, jestem tez żonaty. Praca, kilka pasji i zainteresowań poza zawodowych wiec można ze mną miło porozmawiać, wyjsć do teatru czy na drinka.
Planuje weekend we Wrocławiu. Dużo wina, troszkę zwiedzania, niewiele snu ...
Zapraszam zdecydowana Panią mająca ochote na odpoczynek w ciekawym towarzystwie.

Ps. Oczywiście bez żadnych oczekiwań, obietnic i wielkich planów na przyszłość.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No , oczywiscie,przeciez zona czeka.
Wspolczuje jej.
Ale wiesz,moze ona podobnie sie zabawia...
Co ty na to ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niewiele snu.

Jaki odpoczynek ?kiedy ma być niewiele snu.

Obrzydliwy typ! Pfiu!!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

żenada

po co Ci żona skoro tak ją traktujesz? mam nadzieję ,że ona Cię olewa bo kto chce byc oszukiwany w małżeństwie? chyba ty, żna Ci na weekend nie pasuje? a idż w diabły i nie pisz o przystojności bo aż mdli jaki jestes obrzydliwy..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przystjny zapiekuje się Twoją żoną...

Z miłą chęcią zaopiekuję się Twoją małżonką na czas Twojej nieobecności , mam tez nadzieję że będziesz to częściej robił... jestem zainteresowany twoją babką - fajna z niej sztuka tak więc hola ze dwora.. oj jaki fajny się zapowiada weekend...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja chętnie z twoją żonką wyskoczę gdzieś na weekend

Niech się kobieta też zrelaksuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masakrycznie odpychający

Ale tupet! alle wstrętniie postępuje!
Fałsz i obłuda

Ja też jestem chętny na twoją ślubną...taka jest najlepsza...to taka nasza słodka tajemnica
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ALFONS

Zadbany../ obgolony tu i tam?..uwaga na kleszcze hi hi

oczywiście bez żadnych oczekiwań, obietnic i planów

żal mi cię, gdybyś był faktycznie facetem z klasą, rozwiódł byś się, płacił alimenty na dzieci i pozwoliłbyś żonie być szczęśliwą. mam nadzieję i życzę ci tego, żeby żona jak najszybciej się o tobie dowiedziała, świat jest mały, kopnęła w d*psko i zawalczyła o jak największe alimenty. I znalazła sobie faceta z klasą a nie dziada który r******inne dziury i jeszcze pozaraża rodzinę jakimś syfem. gadaj z żoną, zabierz do teatru czy na drinka, zawieź dzieci do babki i pij wino i mało śpij. wówczas przypomni się żonie, co to jest dobry sex. pewnie zaniedbujesz ją, dlatego z jakiej racji ma rozkładać nogi co wieczór na za 15 trzecia czy zrobić loda z połykiem skoro jest dla ciebie pewno tylko kucharką i sprzataczką

Inne tematy z forum

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...